Solutii termice portabile de masurare temperatura Hikvision

27/07/2020
by Aftene Mihai

Solutii termice portabile de masurare temperatura Hikvision utilizand camera termica portabila Hikvision DS-2TP31B-3AUF

Tehnologia de supraveghere video Hikvision permite detectia rapida a temperaturii persoanelor din campul vizual. Acest lucru ajuta la identificarea rapida din multime a persoanelor cu temepratura ridica (temperatura peste limita presetata), metoda foarte utila ce poate fi aplicata cu succes in combaterea raspandirii virusului COVID-19 (Coronavirus).

Tehnica de masurare este foarte rapida, non-contact si reuseste sa masoare cu o precizie de +/- 0,5 °C in conditii nefavorabile de scanare ( masca, ochelari, etc).

Bariera auto stradala Nice Wide - prezentare video

24/07/2020
by Aftene Mihai

Grupul Nice ne incanta cu o prezentare a noilor bariere auto stradale Nice Wide care au inlocuit modelul cel mai bine vandut de bariera auto stradala Nice Will.

Barierele automate Nice sunt concepute pentru a controla profesional orice tip de acces: parcări auto, centre comerciale, hoteluri, spitale, centre de expoziții, parcuri de distracții, aeroporturi și gări, precum și toate celelalte tipuri de facilități publice mici sau mari. Noua bariera Nice Wide se remarca prin siguranta, viteza, forta, si fiabilitate.

Camera de supraveghere 2MP

16/07/2020
by Aftene Mihai

Imagine live HD, camera de supraveghere Dahua 1.3MP