Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Despre noi...

Ultra Master Pro srl

Compania Ultra Master Pro srl este infiintata in anul 2001 cu domeniu principal de activitate “telecomunicatii". Electronica si calculatoarele au fost de la bun inceput atuurile noastre care au creat portofoliul de clienti ai societatii.

Pasul decisiv catre domeniul sistemelor de securitate a fost facut la inceputul anului 2005 cand am obtinut licenta IGPR pentru proiectarea, instalarea si mentenanta sistemelor de securitate. De atunci am implementat pentru clientii nostrii solutii tehnice de securitate cu grad de dificultate din ce in ce mai mare, proportional cu experienta acumulata si cu baza tehnica si logistica de care dispunem. Proiectele noastre si-au gasit aplicatii atat in obiective mici, rezidentiale, cat si aplicatii complexe pentru retele de magazine comerciale, unitati MAPN, etc..

In anul 2006, domeniul www.ultramaster.ro a devenit online cu scopul declarat de a scoate “la lumina" preturi corecte pentru componentele sistemelor de securitate intr-o piata confuza din acest punct de vedere. Mai mult decat atat, folosind background-ul nostru de instalatori, am putut consilia clientii nostrii din online in alegerea celei mai bune solutii tehnice pentru ca aplicatiile sa aiba finalitatea dorita. Ne mandrim cu nivelul tehnic al specialistilor Master, iar suportul tehnic pentru instalarea si utilizarea produselor achizitionate este garantat si calificat.

Un Proiect European destinat dezvoltarii companiilor din domeniul telecomunicatiilor aduce Ultra Master Pro in pozitia de a putea aborda noi domenii interesante. Retelele structurate, comunicatiile prin cabluri din cupru si fibra optica, echipamente de detectie si diagnoza pentru mentenanta sistemelor industriale sunt produse, activitati si servicii disponibile deja in portofoliul nostru din 2018.

Avem cunostinte, avem mijloace, avem experienta.

Distribuitor de sisteme de automatizare a deschiderilor marca NICE, Beninca, BFT, CAME.

Distribuitor de solutii de supraveghere video marca DAHUA, Hikvision, MOBOTIX, Sony, Samsung, Bosch

Distribuitor de interfoane si videointerfoane marca 2Easy, Dahua, Commax, Electra

Distribuitor de sisteme de alarma antiefractie marca INIM, DSC, Paradox, Jablotron, Cerber.

Ne tratam cu respect clientul si reputatia impecabila a firmei.