Despre noi...

Ultra Master Pro srl

Compania Ultra Master Pro srl este infiintata in anul 2001 cu domeniu principal de activitate “telecomunicatii". Electronica si calculatoarele au fost de la bun inceput atuurile noastre care au creat portofoliul de clienti ai societatii.

Pasul decisiv catre domeniul sistemelor de securitate a fost facut la inceputul anului 2005 cand am obtinut licenta IGPR pentru proiectarea, instalarea si mentenanta sistemelor de securitate. De atunci am implementat pentru clientii nostrii solutii tehnice de securitate cu grad de dificultate din ce in ce mai mare, proportional cu experienta acumulata si cu baza tehnica si logistica de care dispunem. Proiectele noastre si-au gasit aplicatii atat in obiective mici, rezidentiale, cat si aplicatii complexe pentru retele de magazine comerciale, unitati MAPN, etc..

In anul 2006, domeniul www.ultramaster.ro a devenit online cu scopul declarat de a scoate “la lumina" preturi corecte pentru componentele sistemelor de securitate intr-o piata confuza din acest punct de vedere. Mai mult decat atat, folosind background-ul nostru de instalatori, putem consilia clientii online in alegerea celei mai bune solutii tehnice pentru ca aplicatiile sa aiba finalitatea dorita. Suportul tehnic pentru instalarea si utilizarea produselor achizitionate este garantat si calificat

Avem cunostinte, avem mijloace, avem experienta.

Distribuitor oficial de interfoane si videointerfoane marca 2Easy, Electra, Dahua, Commax, Kokom, Genway

Distribuitor oficial de sisteme de automatizare a deschiderilor marca NICE, Beninca, BFT, CAME.

Distribuitor oficial de solutii de supraveghere video marca DAHUA, MOBOTIX, Sony, Samsung, Bosch, Hikvision.

Distribuitor oficial de sisteme de alarma antiefractie marca INIM, DSC, Paradox, Jablotron, Cerber.

Ne tratam cu respect clientul si reputatia impecabila a firmei.