22/08/2023
by Master Diana

LoRa este una dintre cele mai importante tehnologii de comunicare in sistemele de apelare wireless. Aceasta reprezinta un protocol care actioneaza pe distante lungi, fiind eficienta intr-o gama variata de aplicatii. Mai jos veti afla tot ce trebuie sa stiti despre modul de functionare la acelasi tip de transmisie. 

Cum functioneaza tehnologia LoRa?

Tehnologia LoRA (long range radio) are la baza un gateway. Acesta este un dispozitiv care actioneaza in mod asemanator cu un router, conectand echipamentele si aplicatiile de retea.

Fara acelasi produs nu se poate realiza transmisia pentru sistemul de apelare medical, astfel ca este esential sa-l adaugati. Un alt element important este switch-ul, in care se vor insera cablurile de la retea. Atunci cand vine vorba de un sistem de apelare pentru spitale, mai exista o tableta de administrare, receptoare si pagere. Acest accesoriu este purtat de personalul medical, pentru a ramane la curent cu momentele in care este necesara o interventie.

Un buton de apelare asistenta le permite pacientilor dintr-un spital sa solicite ajutor in situatiile necesare. Astfel, problemele urgente vor fi rezolvate.

In momentul in care cineva trimite o solicitare, un semnal Wi-fi ajunge la gateway si apoi sistemul actioneaza. Personalul va stii locatia de unde a sosit cererea, iar apoi va interveni rapid.

Beneficiile tehnologiei LoRa pentru sistemele de apel wireless

Tehnologia LoRa aduce mai multa liniste pentru angajati intr-un cadru medical, deoarece activitatilea lor se va desfasura intr-un mod organizat si vor primi mai multa atentie doar pacientii care au nevoie.

Printre cele mai importante avantaje ale unui astfel de sistem se afla urmatoarele:

  • raza de actionare de pana la 1000m;
  • administrare simpla, prin afisaj digital;
  • receptoare cu indicare luminoasa si sonora.

Configurarile initiale se vor efectua rapid pentru toate dispozitivele, existand manuale cu instructiuni.

Ce sisteme de apelare asistenta se pot utiliza?

Procesul de creare al unui sistem complet nu este unul complex, fiind disponibile mai multe optiuni. Spre exemplu, se poate utiliza un model de buton de panica L-MS1-WR sau un buton FS2-WR cu functie SOS. 

Ulterior, este necesara adaugarea celorlalte elemente, cum ar fi acest gateway 811L-S101-JX500, un indicator luminos cu tehnologie Lora, TeW630L-G75 sau un pager W624-GT1. Pentru o configurare completa, puteti solicita o oferta, iar echipa noastra o sa va raspunda la toate intrebarile.

De ce este necesar un sistem de apel wireless?

Echipamentele de tip nurse call vor usura comunicarea intre pacienti si personalul medical. Acestea se pot utiliza atat in spitale, cat si in centre de ingrijire sau in azile. Odata instalate, vor alerta personalul in legatura cu urgentele si vor crea un flux de lucru mai eficient.

Alegeti produsele cu tehnologie LoRa de la UltraMaster si beneficiati de un sistem simplu si eficient, care raspunde tuturor nevoilor dvs.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Posteaza recenzie