PROGRAM DE LUCRU

Puteti vizita showroomul nostru situat in Pitesti, str. I.G. Valentineanu nr.21

Luni-Vineri: 9am-5pm
Sambata-Duminica: inchis.

Lasa mesaj


Configurare, preconfigurare sisteme de alarma, videointerfoane digitale, videointerfoane IP si asistenta tehnica

UltraMaster furnizeaza echipamente de securitate cum ar fi sisteme de alarma, videointerfoane, interfoane, supraveghere video, control acces, automatizari porti, automatizari usi garaj, bariere auto, monitorizare GPS si sisteme pentru magazine ca sisteme antifurt, sisteme de apel ospatar, sisteme de control acces hotelier si sisteme de sonorizare si accesori pentru acestea la preturi avantajoase.

Datorita experientei dobandita in cei 13 ani de activitate in domeniul sistemelor de securitate si portofoliul variat de echipamente de securitate, specialisti UltraMaster va pot indruma pentru alegerea sistemului corespunzator pentru nevoile dumneavoastra.

Nu asteptati sa cadeti prada incidentelor si incercati sa le preveniti protejandu-va bunurile si familia, costurile zero pe care le aveti astazi fara un astfel de sistem se securitate se pot contabilizare mai tarziu sub forma de costuri variate : paguba + sistem de alarma instalat dupa incident. Folosirea unui astfel de sistem poate fi la fel de usoara ca folosirea unui cod pin, sau a unui telefon mobil, astfel de sisteme fiind foarte eficiente in protejarea unei locuite sau spatiu comercial.

Preconfigurarea unui sistem de alarma implica programarea sistemului de alarma in functie de cerintele dumneavoastra in momentul in care veti fi contactat de departamentul tehnic cu privire la timpul de intrare, timpul de iesire, programarea si schimbarea de coduri de utilizator, timpul de alarma al sirenei si timpul de repaus, tipul de zona si atribuirea senzorilor pe una sau mai multe partiti, etc... Toate aceste lucruri vor fi programate in sistemul de alarma pentru a va usura instalarea sistemului si totodata tastura, sirena, contactul magnetic si 1-2 senzori vor fi gata cablati drept model. In momentul in care sistemul de alarma ajunge la dumneavoastra se recomanda alimentarea sistemului si testarea acestuia inainte de montajul efectiv ( se recomanda efectuarea de poze ale cablajelor inainte de montarea finala).

Sistem de alarma preconfigurat Senzori de miscare preconfigurati

Sistem de alarma Preconfigurat Senzori de miscare cablati pentru montaj

Preconfigurarea unui sistem de videointerfon implica setarea de adrese in cazul interfoanelor digitale la posturile de interior, cablarea si functionarea lor corespunzatoare, inroloarea de taguri sau programarea de coduri de deschidere pentru postul de exrterior, configurarea yalei, a sursei de yala si a timpului de deschidere al acesteia; iar in cazul videointerfonului IP Dahua setarea de adrese de IP, programarea de taguri, inrolarea dispozitivelor si verificarea comunicatiei dintre ele, inrolarea si programarea tagurilor de acces, cablarea si setarea timpului de acces al yalei.

Videointerfon digital configurat

Videointerfon digital 2Easy audio + video preconfigurat si gata de instalat

Sistem interfon digital 2Easy cu posturi audio si posturi video preconfigurat

UltraMaster pune la dispozitie clientilor configurarea, preconfigurarea sistemelor de alarma, sisteme de control acces, sisteme de supraveghere video, interfoane si videointerfoane si asisteta tehnica avand un portofiliu si o gama variata :

 • preconfigurare sistem de alarma Cerber
 • preconfigurare sistem de alarma DSC
 • preconfigurare sistem de alarma Paradox
 • preconfigurare sistem de alarma Inim Ability
 • preconfigurare sistem de alarma Iim SmartLiving
 • preconfigurare sistem de alarma Jablotron Profi
 • preconfigurare sistem de alarma Jablotron Oasis
 • preconfigurare sistem de alarma Jablotron JA100
 • preconfigurare sistem de alarma Eldes Epir3
 • preconfigurare videointerfon digital 2EASY
 • preconfigurare videointerfon IP Dahua
 • preconfigurare control acces
 • asistenta tehnica pentru montarea si programarea de automatizari porti
 • asistenta tehnica pentru montarea si programarea de automatizari usi garaj
 • asistenta tehnica pentru programarea sistem de supraveghere video SD
 • asistenta tehnica pentru programarea sistemele de supraveghere video HD
 • asistenta tehnica pentru programarea sistemele de supraveghere video IP

Daca oferta site-ului nostru nu implica un tip de sistem alarma dorit, va invitam sa ne solicitati telefonic oferta pentru aplicatia dumneavoastra. Astfel nu ezitati sa ne cautati daca aveti nevoie de montajul si instalarea unui tip de sistem de securitate.

Interfon + control acces cu yala ingropata preconfigurat Sistem videointerfon digital cu display 7" preconfigurat

Controler GSM pentru automatizari automatizari porti si aplicatii diverse