Sisteme alarma

Alege sisteme de alarma UltraMaster cu optiunea "Preconfigurare" pentru a deveni rapid un specialist in sisteme de securitate.

*Preconfigurarea este un serviciu dezvoltat de UltraMaster pentru a facilita instalarea sistemelor de alarma profesionale de catre nespecialisti.

 

Sistem alarma cablu

Discount 24%
Discount 24%
COD: KIT SL515 B*
565 Lei 430 Lei
Sistem de alarma GSM, INIM SmartLiving 515 GSM
Discount 27%
Discount 27%
COD: KIT SL515 GSM/GPRS*
1,317 Lei 967 Lei
Kit sistem alarma antiefractie DSC PC585 Discount 7%
Discount 7%
COD: Kit PC585
675 Lei 628 Lei
Kit alarma antiefractie, DSC, PC1616 Discount 7%
Discount 7%
COD: Kit PC1616
715 Lei 665 Lei

Sistem alarma wireless

Kit sistem de alarma Wireless, Lan + WiFi, Hikvision DS-PWA32-NK
Wireless
Discount 15%
Discount 15%
COD: DS-PWA32-NK*
910 Lei 770 Lei
Suna-ma!
Kit sistem de alarma wireless Ajax HubKit
Wireless
Discount 28%
Discount 28%
COD: HubKit
1,570 Lei 1,130 Lei
Suna-ma!
Sistem de alarma wireless, Inim SmartLiving 515
Wireless
Discount 3%
Discount 3%
COD: KIT SL515 WIFI*
2,159 Lei 2,104 Lei
Kit sistem de alarma wireless Ajax HubKitPlus
Wireless
Discount 17%
Discount 17%
COD: HubKitPlus
2,320 Lei 1,920 Lei
Suna-ma!

Sisteme de alarma GSM | UltraMaster

Alege un sistem de alarma UltraMaster pentru siguranta ta si a familiei tale. Indiferent daca ai nevoie de un sistem de alarma wireless sau de unul cablat, scopul sistemelor de alarma ramane acelasi: cresterea nivelului de securitate prin detectia si avertizarea la efractie.

Daca alegem sisteme de alarma fara fir, denumite sisteme de alarma wireless, vom beneficia de avantaje substantiale in ceea ce priveste usurinta instalarii, lipsa cablurilor inestetice precum si a posibilitatilor de extindere cu senzori wireless sau controlere suplimentare oricand avem nevoie. In general, toate sistemele de alarma wireless certificate ca sisteme de securitate au posibilitati tehnice de conectare a unor elemente cu fir (sistem de alarma hibrid) cum ar fi: sirene, tastaturi, detectori de miscare, senzori de fum, contacte magnetice pentru usi, etc.

Sistemele de alarma cu fir raman totusi cele mai raspandite sisteme de detectie a efractiei si daca sunt dimensionate, amplasate si programate corect, atunci vor asigura un nivel de securitate imposibil de depasit. Pretul mai scazut al unui sistem de alarma cablat si costurile de intretinere foarte reduse sunt atuurile acestor sisteme si daca in timpul constructiei sau renovarilor au fost prevazute cablurile necesare, atunci totul este mult mai usor.

Un sistem de alarma nu este cu adevarat eficient daca nu transmite evenimentele detectate catre beneficiar in mod clar si in timp scurt. Utilizarea comunicatoarelor GSM este recomandata, necesara si permite controlul total al sistemului atat din interiorul obiectivului cat si de la distanta.

Sistemele de alarma sunt destul de greu de programat si uneori de utilizat la nivel de nespecialist si de aceea recomandam acele sisteme care au tastaturi cu afisaj LCD ce pot afisa in mod direct meniurile, optiunile si parametrii de functionare.

In timp, UltraMaster a dezvoltat un sistem de vanzare a sistemelor de alarma foarte eficient care reduce la maxim riscul de esec la instalarea in regim Do It Yourself. Se numeste "Preprogramare". Practic tehnicienii UltraMaster te intreaba despre cum ai nevoie sa functioneze sistemul tau de alarma, apoi leaga senzorii, tastaturile, sirenele si fac setarile necesare asa cum ai solicitat. Dupa ce primesti coletul, tot ce ai de facut este sa testezi proiectul si sa il transferi pe cablurile tale. Contactul direct cu tehnicianul responsbil de proiectul tau va fi disponibil pe fisa de programare asa incat sa ii poti cere oricand detalii suplimentare.