Filtru Filtru

Automatizari jaluzele 

O gama completa si versatila de sisteme de automatizare pentru toate dimensiunile, destinate unor aplicatii multiple, asigurand protectia solara pentru case, birouri, hoteluri, intreprinderi, spatii publice... toate tipurile de spatii rezidentiale si comerciale.

Nice Screen este cea mai larga varietate de dispozitive de comanda si control, ergonomice, care permit actionarea fiecarei copertine sau jaluzele de exterior prin radio, cu un singur clic. La baza dezvoltarii gamei Nice Era Screen sta consumul redus de energie, din respect pentru mediu și pentru utilizator, reducand factura la energie electrică. Nice are cea mai simpla integrare, cel mai rafinat design, cea mai avansată tehnologie electronica, oferind astfel cel mai versatil sistem de automatizare, imbunatatind totodată calitatea vietii, atat pentru cladirile noi, cat si pentru toate proiectele de modernizare

ERA QUICK M şi ERA PLUS MERA MAT MO MERA MAT MO ERA LERA XL

PENTRU ROLETE DE INTERIOR ŞI DE EXTERIOR

Solutia cea mai eleganta pentru protectie solara, atat exteriorul, cat si la interiorul cladirilor.

>

Tensionare corectă a pânzei copertinei.

Motoare ideale atât cu sistem de prindere manuală (FTA), cât și automată (FTC), care optimizează forţa de tensionare în funcție de tipul de material și dimensiunea copertinei.

Reglare de la distanță a limitatorului de cursă prin radio.

Puteți memoriza pozițiile limită la ridicarea și coborârea ruloului, atât în modul de programare manuală, cât și prin transmițător.

Precizie maximă

Tehnologia cu encoder garantează o precizie milimetrică, păstrarea valorilor setate în timp și tensionarea optimă a pânzei.

PENTRU COPERTINE SOLARE

Funcţie FRT: tensionare pânză copertină

Strânge pânza cu o distanţă ce poate fi programată, după ce copertina s-a deschis complet, eliminând slăbirile inestetice ale acesteia.

Posibilitate de programare a poziţiilor de capăt de cursă în mod punctual şi cu ajutorul transmițătorului.

Specific pentru automatizarea copertinelor cu bară pătrată.

Posibilitate de setare a unor cote intermediare de deschidere ce pot fi accesate prin transmiţător.

In cazul aplicaţiilor cu copertine cu cârlige pot fi utilizate cote intermediare pentru a putea exploata diferitele poziţii de prindere.

Precizie maximă

Tehnologia cu encoder garantează o precizie milimetrică, păstrarea valorilor setate în timp și tensionarea optimă a pânzei.

PENTRU COPERTINE SOLARE CU CASETA

SOLUȚIE CU MONTAJ ÎNGROPAT CARE ASIGURĂ O PROTECȚIE OPTIMĂ A PÂNZEI, MENȚINÂND ÎN ACELAȘI TIMP CONTEXTUL ARHITECTURAL ÎNCONJURĂTOR

RDC Reducerea cuplului la închidere

Sistem de reducere a cuplului, care blochează lin mişcarea fără a solicita pânza atunci când se atinge poziţia de închidere, prevenind formarea unor denivelări inestetice.

FRT Tensionare pânză copertină

Strânge pânza cu o distanţă ce poate fi programată, după ce copertina s-a deschis complet, eliminând slăbirile inestetice ale acesteia.

Posibilitate de setare a unor cote intermediare de deschidere

ce pot fi accesate prin transmiţător. În cazul aplicaţiilor cu copertine cu cârlige pot fi utilizate cote intermediare pentru a putea exploata diferitele poziţii de prindere.

Reglare ușoară a limitatoarelor de cursă cu programare semiautomată

procedură simplificată de memorizare a capătului de cursă superior în punctul de reazem al structurii și programare manuală a limitatorului de cursă pentru coborârea cortinei şi prin intermediul transmițătorului.

PENTRU JALUZELE DE EXTERIOR

MOTOARE PENTRU TOATE DIMENSIUNILE CARE PERMIT AUTOMATIZAREA JALUZELELOR DE EXTERIOR, DE LA CELE MAI ÎNGUSTE PÂNĂ LA CEL MAI LARGI, FABRICATE DIN DIFERITE MATERIALE

Precizie maximă

Tehnologia cu encoder garantează precizie milimetrică, fiabilitate şi menţinerea în timp a valorilor setate.

Protecţie rulou

Controlul perfect al forţei de întindere protejează jaluzelele de exterior împotriva posibilelor deteriorări cauzate de gheață sau frecare puternică, la ridicare și detectează obstacolele în faza de coborâre. A

Conectare în paralel a mai multor motoare

Posibilitate de conectare în paralel a mai multor motoare echipate cu limitator de cursă electronic dintr-un singur punct de comandă, fără a fi nevoie de conectarea la unităţi suplimentare.