27/07/2020
by Aftene Mihai

Solutii termice portabile de masurare temperatura Hikvision utilizand camera termica portabila Hikvision DS-2TP31B-3AUF

Tehnologia de supraveghere video Hikvision permite detectia rapida a temperaturii persoanelor din campul vizual. Acest lucru ajuta la identificarea rapida din multime a persoanelor cu temepratura ridica (temperatura peste limita presetata), metoda foarte utila ce poate fi aplicata cu succes in combaterea raspandirii virusului COVID-19 (Coronavirus).

Tehnica de masurare este foarte rapida, non-contact si reuseste sa masoare cu o precizie de +/- 0,5 °C in conditii nefavorabile de scanare ( masca, ochelari, etc).

Temperatura suprafetei pielii este un indicator important care ofera date esentiale, privind sanatatea fizica. In multe scenarii, temperaturile anormale trebuie sa fie detectate rapid si cu precizie, astfel incat sa se poata lua masuri in vederea eliminarii oricarui pericol.

Solutia oferita de Hikvision: acces control & depistarea temperaturii este conceputa pentru a obtine date cu privire la temperatura suprafetei pielii, rapid si cu o eficienta ridicata.

Protejarea persoanelor si oferirea sentimentului de siguranta sunt aspecte ce merita atentia necesara in zilele noastre. Folosind tehnologia termica, Hikvision propune o serie de solutii pentru depistarea temperaturii, solutii menite pentru a alunga nesiguranta, temerile si angoasa.

Masurare temperatura  sigura, rapida si inteligenta

Datorita tehnologiei cu detectoare avansate de calcul al valorilor de temperatura, camerele cu termoviziune de la Hikvision permit masurarea precisa a temperaturii corpului uman in multimi aflate in miscare, cum ar fi pasageri, navetisti si cumparatori, cu o precizie de pâna la +/- 0,3 C.

Camera termica portabila DS-2TP31B-3AUF ofera o siguranta sporita, masurarea temperaturii realizandu-se fara contact fizic ( NON CONTACT ) dar si o eficienta ridicata depistarea si masurarea temperaturii unei persoane sau a multor poersoane se poate face si in miscare. 

Screenshoot-uri cu masurarea temperaturii in conditii de interior utilizand camera termica portabila Hikvision DS-2TP31B-3AUF

Screenshoot-uri cu masurarea temperaturii in conditii de exterior cu soare puternic utilizand camera termica portabila Hikvision DS-2TP31B-3AUF

 

Cateva exemple de camere termice de la Hikvision pentru masurarea temperaturii corpului:

Mai jos gasiti toate solutiile termice pentru masurarea temperaturii corpului de la Hikvision:

DOWNLOAD

Comment-uri

Nici o postare găsită

Posteaza recenzie