27/04/2023
by Master Diana

Astazi vom discuta despre kitul de automatizare porti culisante Nice Home Filo 400. Prin intermediul acestui sistem, nu va mai fi nevoie de interventie manuala pentru a putea intra sau iesi din locuinta. In schimb, va exista un nivel mai ridicat de confort si o sa fie economisit timp. 

Mai jos vei afla ce contine pachetul complet, precum si caracteristicile generale!

Motoreductor porti culisante

Motorul reprezinta componenta principala din sistemul de automatizare Nice Home Filo 400. Acesta are tensiunea de lucru de 24Vcc si functioneaza la o alimentare de 220Vca. Durata de deschidere completa este de doar 11 secunde pentru portile de 3m, existand un ciclu de 24 de utilizari/ora. De asemenea, in partea laterala a acestuia se poate atasa o fotocelula.

Fotocelule Nice Home PH200

Dupa cum se poate observa, in pachet exista un set format din 2 fotocelule. Acestea detecteaza prezenta umana si obstacolele din calea portii. Astfel, inchiderile accidentale vor fi prevenite. Conectivitatea la Nice Home PH200 va fi realizata prin sistemul ECSBus. Sunt necesare doar 2 fire pentru acelasi proces.

Lampa de semnalizare Nice Home FL200

Aceasta lampa semnalizare LED este un accesoriu care atentioneaza persoanele din jur atunci cand portile urmeaza sa fie deschise de motoreductorul Nice Home Filo 400. Produsul este prevazut cu o antena integrata. In cutie mai exista un suport de fixare, care ajuta la atasarea in perete. Montajul lampii Nice Home FL200 se poate realiza si in plan orizontal. 

Telecomanda ECCO5WO

Aceasta telecomanda este de culoare alba si prezinta 4 butoane. Este probabil cel mai important accesoriu din pachet, deoarece ofera posibilitatea de control de la distanta. Produsul actioneaza pe 64 biti si este conceput special pentru sistemele de automatizare Nice Home. ECCO5WO are dimensiunile reduse, fiind un dispozitiv portabil.

Telecomanda ECCO5BO

ECCO5BO este cea de-a doua telecomanda din kitul de automatizare Nice Home Filo 400. Spre deosebire de prima, aceasta are culoarea neagra. Modul de actionare este insa identic. Ambele telecomenzi prezinta frecventa de 433,92 Mhz.

Cum stii daca acest kit de automatizare ti se potriveste?

Pentru inceput, este necesar sa stii ca acest kit de automatizare rezista la portile care au pana in 5,5 m lungime si o greutate maxima de 400 de kilograme. Este important sa respecti aceleasi specificatii pentru a prelungi durata de viata a motoreductorului si pentru a te bucura de o eficienta superioara chiar si in conditii meteo dificile (frig extrem, gheata, zapada).

Aceasta automatizare este compatibila cu orice kit de energie solara Solemyo. Asadar, vei putea efectua alimentarea intr-un mod ecologic si nu o sa mai fie nevoie de cablarea clasica.

O alta posibilitate ar fi sa atasezi o baterie back-up PS124. Aceasta asigura functionare in caz de pana de curent sau de tensiune instabila. Durata de activitate a bateriei va fi de pana la 12 ore, datorita autonomiei crescute. 

Cat costa kitul Nice Home Filo 400?

La momentul actual, modelul Nice Home Filo 400 este disponibil la pretul de 1,518 lei. Pachetul complet include motoreductorul, fotocelule, lampa de semnalizare LED, telecomenzile si 4m de cremaliera. Produsele Nice Home inlocuiesc gama anterioara de echipamente si accesorii de automatizare MHouse. 

Aceasta investitie te va ajuta sa elimini nevoia de deschidere manuala a portii si sa te bucuri de mai mult confort!

Comment-uri

Nici o postare găsită

Posteaza recenzie