Filtru Filtru

Automatizari porti batante

 

Discount 3%
Discount 3%
2,093 Lei 2,030 Lei
KIt automatizare WINGO4 Discount 13%
Discount 13%
2,582 Lei 2,242 Lei
Discount 3%
Discount 3%
2,361 Lei 2,290 Lei
Discount 17%
Discount 17%
2,956 Lei 2,440 Lei
Discount 18%
Discount 18%
2,966 Lei 2,444 Lei
Discount 7%
Discount 7%
2,799 Lei 2,599 Lei
Discount 7%
Discount 7%
2,890 Lei 2,690 Lei
Discount 17%
Discount 17%
3,300 Lei 2,745 Lei
Discount 3%
Discount 3%
2,929 Lei 2,844 Lei
Discount 3%
Discount 3%
2,950 Lei 2,850 Lei
Discount 12%
Discount 12%
4,341 Lei 3,820 Lei

Automatizare porti batante | UltraMaster distribuitor autorizat de automatizari pentru porti batante in Romania.

Pentru o alegere cu stil trebuie sa uitati de inconvenientul de a va deschide si inchide manual poarta de la intrarea pe propieteate, o automatizare pentru porti batante va face viata mai usoara, mai frumoasa si mai confortabila. Cu o simpla apasare pe butonul telecomenzii puteti opera automatizarea portii din confortul casei sau al masinii. 
Daca ai nevoie sau doar vrei mai mult confort, automatizaile pentru portile batante sunt o solutie excelenta pentru intraga familie. Uita de momentele cand trebuia sa iesi in ploaie pentru a deschide portile, UltraMaster iti adduce in magazinul online, o gama variata de sisteme complete de automatizare porti batante, cu motoare ingropate, motoare applicate si motoare cu brat articulat, pentru orice preferinta sau tip de poarta. 
Automatizarea pentru porti batante faciliteaza accesul, dar si securizarea, in perimetrele protejate cu garduri precum si accesul in garaj. 
Cele mai importante caracteristici de luat in considerare atunci cand achizitionezi o automatizare porti batante sunt grutatea si lungimea portii (canatului), puterea de lucru a motorului  si ciclul de utilizare. . Greutatea si lungimea canatului sunt importante pentru a putea afla tipul de motor necesar automatizarii de care ai tu nevoie. Puterea de lucru determina forta cu care se deschid usile iar ciclul de utilizare se refera la numarul de deschideri si inchideri pe zi, respectiv ora. De asemenea, orice automatizare a portilor poate fi actionata prin intermediul unei telecomenzi puse la dispozitie in pachetul setului complet de automatizare.

Automatizari pentru porti batante la cel mai bun pret de la cei mai renumiti fabricanti: BFT, NICE, Beninca, CAME, Proteco. Oferta de automatizari pentru porti batante UltraMaster cuprinde motoare aplicate de actionare a portilor (cu filet infinit sau cu brat articulat tip foarfeca), dar si motoare ingropate sub poarta pentru automatizari discrete ce pot asigura deschideri de pana la 180 de grade.

Automatizarile UltraMaster pot actiona porti batante cu lungimi de pana la 7m pe canat, iar accesoriile incluse sau optionale (fotocelule, girofar, yala electrica, panou solar, acumulator backup) vor creste siguranta si functionalitatea sistemului tau de deschidere. Poti sa stai fara griji, piesele de schimb pentru reparatia sistemului de automatizare in cazul unor accidente nedorite sunt disponibile permanent in stoc.

Comanda automatizari de porti batante la UltraMaster si vei obtine cea mai buna oferta de pret la pachet cu suport tehnic calificat pentru reusita deplina a instalarii tale.