Sirena cu fir de exterior, 113dB, Ajax StreetSiren DoubleDeck Fibra

Ajax, Exterior, Sirene
Scrie o recenzie
Ajax StreetSiren DoubleDeck Fibra

Sirena de exterior, StreetSiren DoubleDeck Fibra

Aceasta sirena de exterior informeaza utilizatorul despre orice patrundere neautorizata in perimetrul securizat. Volumul emis este intre 85 si 113dB, fiind posibila reglarea acestuia in functie de preferinte.

Durata sunetului va fi cuprinsa intre 3 secunde si 3 minute. Posibilitate de configurare cu dispozitive multiple. Produs compatibil cu centrala de alarma Hub Hybrid 2G si Hub Hybrid 4G.

Cum functioneaza Ajax StreetSiren DoubleDeck Fibra?

Aceasta sirena comunica cu unitatea de comanda Fibra printr-o legatura cu cablu. Raza conexiunii poate ajunge pana la 2,000m. StreetSiren DoubleDeck se administreaza direct de pe telefonul mobil, prin aplicatia Ajax disponibila pe iOS/Android.

Este recomandata instalarea produsului la o inaltime de minim 2.5m. In acest mod, vor fi prevenite incercarile de sabotaj. Sirena se incarca direct din linia Fibra. In cazul in care are loc o intrerupere a alimentarii cu energie electrica, exista o baterie de back-up care permite continuarea functionarii. 

In momentul in care un intrus patrunde in perimetru, sunetul va porni, impreuna cu o lumina LED intermitenta. StreetSiren DoubleDeck se poate configura impreuna cu mai multe alarme si te anunta daca acestea sunt armate/dezarmate. In cazul in care utilizatorul uita sa efectueze setarea alarmei, sirena ii va aminti despre aceeasi operatiune. 

Avantaje StreetSiren DoubleDeck Fibra:

  • Sirena echipata cu tamper antisabotaj: Sunetul de alarma porneste in momentul in care conexiunea prin cablu este pierduta sau daca carcasa a fost lovita/deschisa;

  • Notificari detaliate livrate instant: Vei stii exact ce incidente au avut loc, incaperile unde s-au desfasurat(daca exista mai multe sirene), ora si minutul, dispozitivele afectate, etc. De asemenea, primesti notificari despre starea produsului si afli daca exista erori sau defectiuni pe care trebuie sa le remediezi.

  • Functionare in orice conditii: StreetSiren DoubleDeck rezista la temperaturile ridicate, precum si la cele foarte reci din mediul exterior. In plus, dispune de protectie pentru vant, ploaie sau zapada.

Specificatii tehnice StreetSiren DoubleDeck Fibra:

Tip dispozitiv Cu fir
Comunicare pana la 2.000 m prin cablu U/UTP cat.5, 4×2×0.51
Compatibilitate Hub Hibrid (2G)
Tip alarma Sonora si luminoasa (LED)
Nivel sunet reglabil, 85-113dB la 1m distanță
Durată alarma reglabila, 3-180s
Tehnologie Fibra - tehnologie proprie de comunicare prin cablu
Frecvențe 3.5 ± 0.5 kHz
Functii Anti sabotaj Da
Montaj Interior / Exterior
Alimentare 24 V, până la 0.37 W
Temperatura de functionare -25°C - 60°C
Umiditate relativa Max. 95%
Dimensiune 198.5 × 198.5 × 58 mm
Greutate 575g
Protectie IP54
Disponibilitate:
3-5 zile

Sistem alarma

Tip alarma:
  • Cu fir
Detectori:
  • Exterior
Periferice:
  • Sirene

Ajax StreetSiren DoubleDeck Fibra Brosura ([TDS]_StreetSiren_DoubleDeck_Fibra_—_EN.pdf, 6,626 Kb) [Download]

Ajax StreetSiren DoubleDeck Fibra Manual (StreetSiren_DoubleDeck_Fibra_User_manual___Ajax_Systems_Support.pdf, 2,324 Kb) [Download]

No reviews found