Detector de miscare cu fir PIR, 12m, Ajax MotionProtect Plus Fibra

Ajax, Fibra, Interior
Scrie o recenzie
MotionProtect Plus Fibra

Detector de interior cu fir PIR, Ajax MotionProtect Plus Fibra

MotionProtect Plus Fibra este un detector de miscare care are raza de actiune de pana la 12m si poate fi reglat pe 3 niveluri de sensibilitate. Acesta dispune de un senzor PIR si un senzor microwave K-band, care filtreaza interferentele termice. De asemenea, exista protectie anti-sabotaj.

Dispozitivul se poate utiliza doar intr-un mediu de interior. Poate fi conectat la un sistem de alarma Ajax, oferind protectie pentru locuinta sau birou. Compatibil cu centrala de comanda Hub Hybrid (2G) si Hub Hybrid (4G). Detectie fiabila a miscarii pentru impiedicarea intrarilor neautorizate in perimetru.

Avantaje Ajax MotionProtect Plus Fibra

  • functie anti-pet: nu declanseaza alarma la animale de companie pana in 20kg si cu inaltimea sub 50cm;
  • unghi de vizualizare larg: 80 ° pe orizontala si 88.5 ° pe verticala (detecteaza miscari in cadrul intregului perimetru de securitate);
  • conexiune rapida si la distante mari prin Fibra (alerta va ajunge la centrul de monitorizare in cel mai scurt timp posibil);
  • control direct prin aplicatia Ajax pentru Android/iOS;
  • sistem detectare inteligent: software avansat, scaneaza mai multi parametrii inainte de transmiterea unei alarme, astfel incat are loc o functionare adecvata.

Acest dispozitiv poate fi gestionat de pe telefonul mobil, prin aplicatia disponibila pe iOS/Android. Se pot seta notificari de tip push, prin SMS sau apeluri. Control de la distanta. Posibilitate de programare si modificare a functionarii direct din aplicatie, fara cunostinte tehnice.

Ce este Fibra?

Fibra este o tehnologie care permite o comunicare bidirectionala prin cablu, intre unitatea de control si dispozitivele asociate. Cu un astfel de sistem, se pot conecta maxim 100 de produse din aceeasi gama. Administrarea si monitorizarea se vor face direct de pe aplicatia mobila, astfel ca este garantata o experienta de utilizare placuta.

Fibra foloseste conexiunea Bus si verifica fiecare sesiune de comunicare, fiind prevenite incercarile de utilizare neautorizate. De asemenea, vei primi notificari legate de defectiuni si vei stii cand este necesar sa iei masuri. in situatia in care un dispozitiv nu mai functioneaza, restul nu vor fi afectate. Comunicare pe o raza de pana la 2000m.

Caracteristici MotionProtect Plus Fibra:

Tip dispozitiv Cu fir
Mediu instalare Interior
Senzor PIR+MW
Comunicare Pana la 2.000 m prin cablu U/UTP cat.5, 4×2×0.51
Unghi de detectie 88.5° (orizontala), 80° (verticala)
Viteza de detectie miscare De la 0,3 la 2,0 m/s
Distanta de detectie Până la 12 m
Compatibilitate Hub Hibrid (2G)
Imunitate Animale companie (20kg / 50cm)
Protectie împotriva alarmelor false Da
Functie anti sabotaj Da
Tehnologie Tehnologie proprie de comunicare prin cablu
Tip comunicare Bidirectionala
Conectare HUB Metoda Bus
Sensibilitate 3 niveluri
Interval interogare 12-300 sec
Alimentare 24 V, pana la 50 μA
Temperatura de functionare -10°C - 40°C
Umiditate relativa Max. 75%
Dimensiune 110 x 67 x62 mm
Greutate 86 g
Protectie IP50
Certificare EN 50131 (Grad 2)
PD 6662:2017
Disponibilitate:
3-5 zile

Sistem alarma

Tip alarma:
  • Cu fir
Gama produse:
  • Fibra
Detectori:
  • Interior

Ajax MotionProtect Plus Fibra Manual (MotionProtect_Plus_Fibra_User_manual___Ajax_Systems_Support.pdf, 1,320 Kb) [Download]

No reviews found