Detector de geam spart, 9m, Ajax GlassProtect Fibra

Ajax, Fibra, Interior
Scrie o recenzie
Ajax GlassProtect Fibra

Detector Ajax GlassProtect Fibra

Acest detector de geam spart din gama Fibra este cablat si dispune de un microfon, care inregistreaza sunetul impactului in momentul in care fereastra se desprinde. Raza de actionare de 9m, cu o acoperire la un unghi de 180° pe orizontala si 3 niveluri de sensibilitate.  

Verificarea incidentului se realizeaza cu o tehnologie dubla, astfel incat vor fi prevenite alarmele false cauzate de zgomotul animalelor, tunete, zgomotul camioanelor, etc. Senzorul GlassProtect Fibra este compatibil cu centralele de alarma Hub Hybrid 2G si Hub Hybrid 4G.

Avantaje Ajax GlassProtect Fibra:

  • timp de livrare al semnalului de alarma de doar 0,15 secunde;
  • tehnologie dual tone (algoritm care inregistreaza sunetul impactului la o frecventa joasa si apoi la una inalta in 1.5 secunde, pentru a se evita alarmele false);
  • un detector de miscare sau de deschidere se poate conecta cu acest dispozitiv printr-o intrare NC (se recomanda instalarea la o distanta de maxim 1m);
  • notificari instant despre orice eveniment prin aplicatia pentru desktop sau prin cea disponibila pe iOS/Android.

Cum functioneaza detectorul?

Acest dispozitiv are un senzor care observa vibratiile acustice sau mecanice din geam. Daca sunt observate nereguli, se va transmite un semnal de alarma catre panoul central din sistemul de securitate. Ulterior, utilizatorul va fi informat despre incident.

Ajax GlassProtect Fibra se poate instala atat intr-o locuinta personala, cat si intr-un birou, cladire comerciala sau cladire industriala. Doar aplicatii de interior sunt permise. Rolul produsului este cel de a spori nivelul de siguranta si de a impiedica persoanele neautorizate sa patrunda in perimetru.

Ce este Fibra?

Fibra este o tehnologie care permite o comunicare bidirectionala prin cablu, intre centrala si dispozitivele asociate. Intr-un astfel de sistem, se conecteaza maxim 100 de produse din aceeasi gama. Administrarea si monitorizarea se vor face direct din aplicatia mobila, astfel incat este garantata o experienta de utilizare placuta.

Fibra foloseste conexiunea Bus si verifica fiecare sesiune de comunicare, fiind prevenite incercarile de utilizare neautoarizata. Interogarea dispozitivelor are loc in mod regulat si la o frecventa predeterminata, pentru a se afla mai multe detalii despre starea acestora. In acelasi mod, defectiunile vor fi observate rapid si este garantat un sistem de securitate stabil.

Caracteristici Ajax GlassProtect Fibra:

Senzor Microfon
Tip dispozitiv Cu fir
Mediu instalare Interior
Comunicare pana la 2.000 m prin cablu UTP cat.5, 4×2×0.51
Unghi de detectie 180°
Distanța de detectie evenimente 9m
Compatibilitate Hub Hibrid (2G)
Hub Hibrid (4G)
Functii anti sabotaj Da
Tehnologie Tehnologie proprie de comunicare prin cablu
Tip comunicare Bidirectionala
Sensibilitate 3 niveluri
Protectie la alarme false Da
Interval interogare 12–300 sec
Detectori aditionali Detectori cu fir, cu contact tip NC
Alimentare 24 V, pana la 45 µA
Temperatura de functionare -10°C - 40°C
Umiditate relativa Max. 75%
Dimensiune 90.5 × 21 × 18.5 mm
Greutate 20g
Protectie IP50
Certificare EN50131, PD6662 2017
Disponibilitate:
3-5 zile

Sistem alarma

Tip alarma:
  • Cu fir
Gama produse:
  • Fibra
Detectori:
  • Interior

Manual Ajax GlassProtect Fibra (GlassProtect_Fibra_User_manual___Ajax_Systems_Support.pdf, 1,297 Kb) [Download]

No reviews found