Tastatura cu fir, 15 taste, 2000m, Ajax Keypad Fibra

Ajax, Fibra, Tastaturi
Scrie o recenzie
Keypad Fibra

Tastatura cu fir Ajax Keypad Fibra

Ajax KeyPad Fibra este un dispozitiv de siguranta modern, proiectat pentru a se conecta la sistemele de alarma din aceeasi gama. Produsul functioneaza prin tehnologie Touch si este compatibil cu Hub Hybrid (2G) si Hub Hybrid (4G).

Alimentarea are loc la tensiunea de 24V si sunt disponibile 15 butoane de comanda. KeyPad Fibra permite 50 de coduri personale si 1 cod general, ceea ce asigura usurinta in administrare.

Caracteristici Ajax Keypad Fibra:

  • Cod unic de activare si management al sistemul de securitate conectat.

  • Fibra line connection garanteaza o conexiune stabila si sigura intre sistemul de securitate si centrul de monitorizare. Transmisie fiabila si rapida, pe distante mari.

  • Buton de panica care activeaza automat alarma de securitate. Odata apasat, se va porni un mod de urgenta, care va permite rapid interventia in situatiile necesare.

  • Notificari instante despre locatie, evenimente, durata fiecarui eveniment sau starea alarmelor. Aceste informatii sunt utile pentru a se detecta orice incidente neasteptate.

  • Cod Duress: Acesta este un cod secret folosit pentru a informa centrul de monitorizare despre faptul ca o persoana a fost fortata sa activeze alarma. Se va trimite o alerta la centrul de monitorizare pentru a exista informatii despre situatia periculoasa.

  • Aplicatie Ajax Security System: Aceasta aplicatie permite verificarea sistemului de alarma direct de pe un smartphone cu Android/iOS (disponibila pe Google Play si App Store).

Ajax KeyPad Fibra Anti Password Guessing este un serviciu de securitate web care protejeaza aplicatiile web impotriva atacurilor de forta bruta si a incercarilor de autentificare neautorizate. Astfel, este imbunatatita securitatea, deoarece se detecteaza si se blocheaza orice IP suspect.

Tehnologie proprie de comunicare prin cablu, cu distanta de maxim 2000m. Cablu U/UTP cat. 5,4x2x0,51. Comunicare bidirectionala si conectare prin Bus, cu 4 fire. Carcasa externa la aceasta alarma dispune de grad de protectie IP50 si rezista la temperaturi cuprinse intre -10 ~ si + 40 °C/

Ce este Fibra?

Fibra este o tehnologie care permite o comunicare bidirectionala prin cablu, intre unitatea de comanda si dispozitivele asociate. Intr-un astfel de sistem, se pot conecta maxim 100 de produse din aceeasi gama. Administrarea si monitorizarea se vor face direct de pe aplicatia mobila, fiind creata o experienta de utilizare placuta.

Fibra foloseste conexiunea Bus si verifica fiecare sesiune de comunicare, fiind prevenite incercarile de utilizare neautoarizata. Interogare regulata a dispozitivelor cu o frecventa predeterminata, pentru a se afla starea lor in sistem.

Cum functioneaza Ajax Keypad Fibra?

Aceasta tastatura permite crearea unor coduri din 4 sau 6 cifre, in functie de nevoile personale. De asemenea, in partea superioara exista 2 indicatoare LED, care indica starea alarmei(armat/dezarmat), un indicator de mod de noapte si inca unul pentru defectiuni.

Butonul cu stea poate fi utilizat pentru activarea sau dezactivarea sirenelor. Ultimele 3 butoane in partea inferioara sunt pentru armare, dezarmare si mod de noapte. Capacul din spate este detasabil, oferind acces rapid la cabluri.

 

Disponibilitate:
3-5 zile

Sistem alarma

Tip alarma:
  • Cu fir
Gama produse:
  • Fibra
Periferice:
  • Tastaturi

Manual Ajax Keypad Fibra (KeyPad_Fibra_User_manual___Ajax_Systems_Support.pdf, 6,100 Kb) [Download]

No reviews found