Sirena de exterior cu LED, 113dB, Ajax StreetSiren Fibra

Ajax, Fibra, Exterior, Sirene
Scrie o recenzie
Ajax StreetSiren Fibra

Sirena de exterior cu fir, 113dB, Ajax StreetSiren Fibra

Streetsiren Fibra este o sirena de exterior Ajax cu LED si alarma, creata special pentru sistemele de securitate de la acelasi producator. Produsul utilizeaza o tehnologie prin cablu, avand 4 conductoare.

Intensitatea sunetului va fi cuprinsa intre 85 si 113 dB, iar timpul de actionare poate fi de la 3 secunde pana la 3 minute. De asemenea, exista functie anti-sabotaj, astfel incat aceste incercari vor fi detectate automat.

Beneficii Sirena Ajax StreetSiren Fibra:

  • Volum ajustabil: Volumul se poate regla in functie de preferinte, astfel incat sa se potriveasca nevoilor personale.
  • Notificari instant: Notificarile contin informatii despre sistemul de securitate si starea acestuia. Pot fi incluse date legate de locatie, evenimente sau durata evenimentelor. Imagini instante trimise printr-o conexiune wireless, pentru identificarea oricaror incidente neasteptate.
  • Alerta deschidere usa: Ajax StreetSiren ofera o alerta instantanee atunci cand o usa este deschisa. Se poate folosi impreuna cu senzorii inteligenti Ajax pentru a furniza o alarma sonora in astfel de situatii.

Caracteristici tehnice:

Tip dispozitiv Cu fir
Comunicare  2.000 m prin cablu U/UTP cat.5, 4×2×0.51
Compatibilitate Hub Hibrid (2G), Hub Hibrid (4G)
Tip alarma Luminoasa si sonora (LED)
Nivel sunet 85-113dB, reglabil
Durata alarma 3s-180s
Tehnologie Fibra
Frecventa 3.5 ± 0.5 kHz
Mod Anti sabotaj Da
General
Montaj Interior / Exterior
Alimentare 24 V, pana la 0.37 W
Temperatura de functionare -25°C - 60°C
Umiditate relativa Max. 95%
Dimensiune 198.5 × 198.5 × 58 mm
Greutate 575g
Protectie carcasa IP54

Ce este Fibra?

Fibra este o tehnologie care permite comunicarea prin cablu in ambele directii, intre hub si dispozitivele asociate. Intr-un astfel de sistem, se pot conecta maxim 100 de produse din aceeasi gama. Administrarea si monitorizarea se vor face direct de pe aplicatia mobila, astfel ca este garantata o experienta de utilizare placuta.

Fibra foloseste conexiunea Bus si verifica fiecare sesiune de comunicare, fiind prevenite astfel incercarile de utilizare neautoarizata. Interogare regulata a dispozitivelor cu o frecventa predeterminata, pentru a se afla starea acestora in sistem.

Cum se utilizeaza acest produs?

Cea mai simpla metoda de utilizare va fi prin intermediul aplicatiei mobile. Aceasta este disponibila atat pe iOS, cat si pe Android, oferind un nivel de confort sporit. Semnalul de alarma si indicatia luminoasa sunt suficient de puternice pentru a atrage atentia oricarui intrus. 

Sirena poate fi vazuta si auzita de la distanta. Alimentarea se va face de la controlorul central. Comunicare de pana la 2.000m, prin cablu U/UTP cat.5, 4×2×0.51.

Disponibilitate:
3-5 zile

Sistem alarma

Tip alarma:
  • Cu fir
Gama produse:
  • Fibra
Detectori:
  • Exterior
Periferice:
  • Sirene

Manual Ajax StreetSiren Fibra (StreetSiren_Fibra_User_manual___Ajax_Systems_Support.pdf, 4,045 Kb) [Download]

No reviews found