Discount 7%

Bariera auto stradala 2.5-4m, Came Gard GT4

Scrie o recenzie

ASISTENTA L-V: 09-17
⧁ comenzi si tehnic

Call Center 0348880021

WhatsApp Icon Persoane fizice 0771694939

WhatsApp Icon Persoane juridice 0771639838

Pret vechi: 4,605.04 Lei
4,288.24 Lei
(5,103.01 Lei Pret cu TVA) Reducere: 316.80 Lei  (7%)
803BB-0160
+

Comenzile cu lungime cuprinse intre 2.5 si 3.2 m se livreaza doar catre sediul FAN.

Comenzile cu lungime peste 3.2 m se ridica doar de la sediul nostru.

Bariera auto stradala 2.5-4m, Came Gard GT4

Noua bariera auto stradala Came Gard GT4 este proiectata pentru caile de acces medii sau mari din zone rezidentiale, industriale si urbane. Aceasta a fost proiectata pentru a furniza pana la 350 cicluri pe ora, asigurand astfel eficienta la un nivel de trafic intens.

 

 

Noua generatie

Bariera auto Came Gard GT4 dispune de un motor de 24V cu encoder. Acesta garanteaza o miscare constanta, liniara si precisa pentru fiecare actionare.

Tehnologia Advanced Speed ​​Control analizeaza in permanenta forta bratului si regleaza viteza in functie de parametrii detectati, chiar daca difera de cei setati initial.

Viteza de deschidere la GARD GT4 (pentru treceri rapide de pana la 4 metri) este ajustabila de la 2 la 4 secunde, in functie de lungimea bratului si de echipamentul asociat.


Semnal luminos integrat

CAME a gandit un nou sistem de semnalizare luminoasa pentru noile sale modele GARD GT. Acesta se numeste RG LED si are ca prioritate siguranta.

Accesul in zona este stabilit prin aprinderea led-urilor in rosu, rosu intermitent sau verde intermitent. Aceste culori sunt integrate atat in partea de sus a corpului de bariera, cat si pe ambele laturi ale bratului.

In acelasi mod, exista o vizibilitate buna chiar si in conditii de ceata sau de ploaie.

Electronica de control este conceputa pentru a integra accesoriile BUS (precum fotocelule, lumini intermitente, selectoare de comanda, etc.). Aceasta este pozitionata direct sub capac si vine pregatita sa comunice cu protocolul MODBUS ( pentru gestionarea locurilor de parcare si a sistemelor de automatizare al cladirilor).

Tehnologia CAME CONNECT permite instalatorului sa-si gestioneze sistemele de la distanta prin PC sau smartphone, oferind astfel clientilor un serviciu complet 24 de ore din 24. De asemenea, exista functii inteligente de deschidere si inchidere prin intermediul aplicatiei, precum si compatibilitate cu sistemele de control vocal Alexa.

Brat multifunctional

Came a dezvoltat un sistem practic de echilibrare, care permite folosirea unui singur arc. Acesta poate fi conectat la parghie in diferite puncte predefinite, fiind eliminata necesitatea arcurilor specifice pentru diferite lungimi de brat.

In caz de impact cu bratul barierei stradale, CAME a dezvoltat un sistem special ce minimizeaza daunele.

O balama de otel de inalta performanta permite bratului decuplarea din deschiderea corpului de bariera. Astfel, deschiderea se poate face precum cea a unei foi de poarta batanta, fiind indepartate costurile de reparatie si timpul necesar servisarii.

 Specificatii bariera auto stradala Came Gard GT4:

 • Material - Otel;
 • Grad de protectie - (IP) 54;
 • Alimentare - 230V AC;
 • Alimentare motor - 24V DC;
 • Consum in stand-by - 7W;
 • Putere - 240W;
 • Cuplu - 300Nm;
 • Timp deschidere 90° - 2 - 6s;
 • Cicluri/ora - 350;
 • Temperatura operare - intre -20 si +55°C.
Disponibilitate:
3-5 zile

Bariere auto

Lungime bariera:
 • Bariera 2,5 m
 • Bariera 3 m
 • Bariera 4 m

Manual instalare Bariera GT4 (Manual_instalare_Bariera_GT4.pdf, 6,769 Kb) [Download]

No reviews found