Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri pe acest site. OK

Filtru Filtru

Sisteme de control acces hotelier ideale pentru hoteluri, pensiuni, case de vacanta, etc. Aceste incuietori de control acces sunt foarte practice deoarece nu necesita cablare si funtionarea acestoraeste pe baza de baterii, cu ajutorul lor accesul se face rapid prin amprenta sau cartele de proximitate. Funtionarea acestora se face prin intermediul unui software si al unui programator de cartele care atribuie cartele de acces, perioate determinate de timp si care programeaza incuietorile si citesc memoria acestora.

Un astfel de sistem ofera securitate maxima asupra camerelor, nu se folosesc chei mecanice care sa poata fi copiate sau pierdute, cardul sau brelocul folosit este unic cu pogramare pe perioade de sedere a clientului, la terminarea perioadei cardul devenind automat inactiv. Un card pierdut sau furat se poate anula foarte usor si rapid, incuietorile vor semnala prin intermediul ledurilor daca se poate face acces cu un astfel de card iar lipsa de banda magnetica aduce un plus, acestea nu pot fi invalidate daca au stat langa telefonul mobil sau alte surse de unde magnetice.