27/01/2021
by Master Adrian

Ca urmare a recentei schimbari de imagine a liniilor noastre de produse care includ acum doua noi categorii, aflam diferentele dintre WizSense si WizMind si iti prezentam fiecare categorie. Daca in ultima noastra postare am discutat despre intrarile si iesirile WizSense (se pronunta „Wise Sense”), In aceasta postare vom explora in detaliu seria WizMind („Wise Mind”).
Noua imagine simplifica si faciliteaza stabilirea liniei de tehnologie pentru dealeri si utilizatori care include nivelul de analiza necesar unei anumite instalatii. Daca WizSense este o serie mai fundamentala conceputa pentru utilizatori mici si mijlocii, WizMind este o serie IA de ultima generatie care ofera analize avansate pentru performante maxime.
Construit pe un chip IA puternic si pe algoritmi de Invatare profunda de top, WizMind iti ofera o gama larga de optiuni, inclusiv modele cu caracteristici precum protectia confidentialitatii, metadate video, numarare foarte precisa a persoanelor, mapare termica, urmarire inteligenta si monitorizare automatizata a temperaturii.
WizMind este conceput pentru a satisface cerintele pietelor verticale de ultima generatie, cum ar fi finantele, comertul cu amanuntul, stadioanele, energia, rafinariile si transporturile.
La fel ca seria WizSense, camerele WizMind ofera flexibilitate In proiectarea si implementarea sistemului cu o serie de factori. Seria cuprinde camere tip bullet si glob ocular de 4MP, camere tip dome de 4MP si 5MP si camere construite pentru aplicatii specializate. De asemenea, include camere tip ochi de peste de 5MP si 12MP, multi-senzori, camere termice si PTZ. O solutie completa o reprezinta inregistratoarele compatibile NVR si Penta-brid disponibile In modele de 4 TB, 8 TB si 10 TB.
Indiferent daca seria WizSense sau WizMind este potrivita sau nu pentru aplicatia ta, vei beneficia de solutii puternice de securitate axate pe analize avansate. Astfel, vei avea la dispozitie informatii mai profunde, securitate sporita si alerte care economisesc timp.
Descopera ce serie este potrivita pentru tine cu aceasta diagrama.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Posteaza recenzie