28/01/2021
by Master Adrian

Produsele noastre de transmisii de date Dahua sunt o parte esentiala a solutiilor de securitate, conectand dispozitive si oferind transmisii eficiente de date si energie. 
Comutatoarele noastre de retea ajuta sistemele de supraveghere video permitand semnalizarea pe distante lungi, fara inlocuirea cablului sau comutarea infrastructurii. Dispozitivele noastre ePoE sunt 100% compatibile cu PoE si elimina nevoia de a avea mai multe comutatoare, deoarece conecteaza IP-ul camerelor IP prin cablul coaxial. 
Fie ca ai nevoie de PoE sau ePoE cu cablu sau fara fir, in gama noastra bogata de produse exista un comutator sau accesoriu care iti ofera optiuni de cablare pe distante lungi si iti economiseste timpul si banii.
 

Cunoaste specificatiile
Pentru transmisia prin cablu, alegerea comutatorului potrivit pentru aplicatia ta  depinde de distanta acoperita, numarul de dispozitive conectate (care va afecta cantitatea de energie de care ai nevoie) si viteza retelei.
Nu ai nevoie de o conexiune gigabit pe toate porturile PoE: majoritatea camerelor IP necesita doar o latime de banda de 4-12 Mbps, deci o conexiune de 10/100 Mbps este ok. Cu toate astea, ar trebui sa alegi un comutator cu porturi de legare Gigabit precum comutatorul rapid PoE Ethernet cu 8 porturi. Comutatorul iti ofera suficienta latime de banda agregata pentru toate camerele IP conectate la reteaua principala.
Consumul de energie PoE al camerei IP este de aproximativ 8 W, dar camera va consuma mai mult in timpul supratensiunii de pornire. De aceea, este mai sigur sa specifici cu 25% mai mult: 10-12,5 W. 
Cand analizezi bugetul de alimentare, comutatorul PoE trebuie sa aiba suficienta capacitate de sistem pentru alimentarea tuturor porturilor PoE. De exemplu, unele comutatoare PoE cu 24 de porturi au doar 180 W, adica 7,5 W pe canal. Acestea este doar jumatate din specificatiile PoE!
 

Afla ce caracteristici ai nevoie cu adevarat
Nu ai neaparat nevoie de cele mai avansate functii de retea, cum ar fi VLAN, atunci cand alegi un comutator PoE pentru un sistem de camera IP. Un comutator PoE este folosit la marginea retelei si nu va avea neveoie de cele mai complexe sau mai costisitoare caracteristici.
Este preferabil sa folosesti un comutator de gestionare. Dahua ofera mai multe comutatoare de gestionare care te ajuta sa configurezi, sa gestionezi si sa monitorizezi de la distanta optiunile LAN si cele ale comutatorului. Comutatoarele de gestionare permit administratorului sa alimenteze de la distanta o camera IP pentru a o reporni cu usurinta fara a apela la un tehnician.
 

Foloseste ePoE pentru eficienta costurilor
Tehnologia noastra patentata Enhanced Power Over Ethernet (ePoE) este cea mai flexibila linie de dispozitive de transmisie. Este compatibila cu camerele noastre ePoE pentru distante mari si parti terte, camere ONVIF, PoE si IP la distante regulate. 
Tehnologia ePoE transmite video, date si are putere de pana la 800 m (2624 picioare) si 10 Mbps printr-un singur cablu CAT5E intre o camera IP si un comutator sau o camera IP si NVR. Aceasta distanta, fara repetori, este de trei pana la opt ori mai mare decat dispozitivele IP standard!
ePoE economiseste bani pe mai multe planuri. In primul rand, are nevoie de mai putine dispozitive medii pentru a conecta fiecare dispozitiv pe o distanta de peste 100 de metri. In plus, prin sistemele ePoE eviti solutiile scumpe de fibra la distante de pana la 800 de metri. In cele din urma, ePoE ofera accesul la distante mari prin cablul coaxial cu adaptoare. Folosind infrastructura existent, reduci costurile si timpul de instalare. 
Infograficul de mai jos explica cum poti folosi dispozitivele ePoE pentru a converti cablul coaxial in IP pur.


Foloseste Wireless pentru medii provocatoare
Exista multe aplicatii care nu favorizeaza instalarea cablurilor, cum ar fi operatiunile miniere, zonele rurale si santierele. In aceste situatii, punctele de transmisie fara fir creeaza punti pentru transmisia datelor fara cablare. Statia noastra de baza si CPE fara fir au nuclee radio avansate care contin tehnologie MIMO 2 x 2 5Ghz cu antene directionale si care asigura o conectivitate fiabila. Statia de baza si CPE pot fi configurate ca punct-la-punct, punct-la-punct-multiplu sau spate-in-spate. Pentru punct-la-punct, se recomanda doua CPE, fiind mai rentabil: unul este configurat in modul AP si altul in modul statie.
Pentru o conexiune punct-la-punct multiplu, iti recomandam o statie de baza cu un unghi wireless si o capacitate mai mare, care functioneaza in modul Punct de Acces (AP). Statia de baza este asociata cu mai multe CPE care functioneaza in modul statie.
O configuratie spate-in-spate este potrivita pentru zonele unde exista un obstacol, cum ar fi configuratia intre client si AP. Atunci cand un dispozitiv nu poate transmite altfel date catre centrul AP in mod direct, conectarea spate-in-spate ofera o ajustare a unghiului de transmisie.

Afla mai multe
Pentru a descarca ghidul nostru rapid de transmisie, da clic aici.

 

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Posteaza recenzie