27/01/2021
by Master Adrian

Vremea rece poate face ravagii în sistemul tau de supraveghere video, dar asigurarea supraviețuirii camerelor tale de supraveghere pe timp de iarna este uneori un gând tardiv care apare numai atunci când temperaturile sub îngheț le-au împiedicat performanța. Iată o listă de verificare pentru a-ti menține functionarea camerelor de supraveghere chiar si în cele mai reci luni ale anului.

Selecteaza un IP ridicat
Camerele pe vreme rece au nevoie de o carcasă de cel puțin IP66 pentru a rezista vremii dure, cum ar fi zăpada și lapovița. În plus, aceste carcase trebuie verificate regulat pentru a te asigura că garniturile sunt încă strânse. Umiditatea poate cauza acumularea condensului în interiorul camerei și transformarea în îngheț. Din acest motiv, ar trebui să fii precaut atunci când muti un dispozitiv de la frig extrem la un mediu destul de cald. Dacă condensul este suficient de rău, ar putea scurtcircuita componentele interne.

Cauta camere care tolerează temperatura
Uneori, verificarea de doua ori a temperaturii la specificarea unei camere este tot ce trebuie pentru a menține un sistem de supraveghere video funcțional în medii reci. Există două specificații principale: temperatura de depozitare și temperatura de funcționare.
Temperatura de depozitare este temperatura la care echipamentul poate fi stocat în siguranță atunci când este oprit. Temperatura de funcționare este temperatura aerului din mediu atunci când echipamentul este pornit. Dacă o cameră a fost depozitată sub temperatura recomandată de funcționare, ar trebui să o lasi să se încălzească într-un mediu cald si sa o opresti până când atinge temperatura de funcționare.Pentru a te asigura că specifici camera cu o temperatură potrivita, fișele noastre tehnice enumeră o temperatură minimă și maximă de funcționare, precum și un interval de temperatură de stocare. Se efectuează teste ample pentru a ne asigura că dispozitivele noastre îndeplinesc aceste condiții climatice.

Ia in considerare alte componente
Camerele nu sunt singura ta preocupare! Temperaturile scăzute pot afecta alte componente electronice. Vântul și zăpada pot degrada rapid cablurile specificate necorespunzător și conectorii neprotejați pentru exterior.
Componentele de supraveghere ca NVR-urile cu hard disk-uri și monitoare LCD vor fi în medii cu temperatură controlată, deci nu ai motiv de îngrijorare. Cu toate astea, există riscul ca aceste dispozitive să fie depozitate peste noapte într-un vehicul in aer liber pe o vreme cu temperaturi sub îngheț și apoi instalate și pornite imediat. Hard disk-urile se pot defecta sau se pot deteriora, deoarece lubrifianții lor se îngroașă. Ecranele LCD conțin lichide, care pot îngheța și deteriora pixeli.
Controleaza componentele de securitate în locații exterioare înainte ca temperatura sezonieră să scadă.

Rely on ArticPro
Our ArcticPro series of cameras combines temperature-tolerant components with a waterproof enclosure to ensure flawless operation in temperatures as low as -40°F (-40°C).
Many of the ArticPro cameras can operate in low temperatures without the use of the heater, reducing power consumption and operating costs.
For applications that demand high-resolution video with advanced analytics or superior night-time images, select ArcticPro cameras offer a combination of Night Color Technology and Analytics+ functionality. Other models are available with Enhanced Power Over Ethernet (ePoE) long-distance transmission, or multiple sensors for 180°or 360° views.

Mizați pe ArticPro
Seria noastră de camere ArcticPro combină componente tolerante la temperatură cu o carcasă impermeabilă pentru a asigura o funcționare impecabilă la temperaturi de până la -40 ° F (-40 ° C).
Multe dintre camerele ArticPro pot funcționa la temperaturi scăzute fără utilizarea încălzitorului, reducând consumul de energie și costurile de operare.
Pentru aplicațiile care necesită videoclipuri de înaltă rezoluție cu analize avansate sau imagini superioare pe timp de noapte, anumite camere ArcticPro oferă o combinație de tehnologie Night Color și funcționalitate Analytics +. Alte modele sunt disponibile cu transmisie pe distanță lungă Enhanced Power Over Ethernet (ePoE) sau cu senzori multipli pentru vizualizări de 180 ° sau 360 °.

Descărcați Ghidul nostru de soluții
Rezistența la temperatură este un aspect critic al oricărei soluții de securitate și trebuie luată în considerare cu atenție atunci când alegeți o cameră. Fie că este vorba de ploaie, gheață, zăpadă sau căldură, o cameră de supraveghere în aer liber este supusă unor condiții meteorologice extreme care pot provoca defectarea sau înghețarea componentelor. Ghidul nostru de soluții ArcticPro oferă informații detaliate despre întreaga noastră serie de camere ArcticPro, oferindu-vă avantajul atunci când selectați o cameră în această iarnă.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Posteaza recenzie