Sistem de alarma wireless, Dahua ART-ARC3000H-03-W2

Dahua, Interior
Scrie o recenzie
ART-ARC3000H-03-W2

Kit de alarma wireless, Dahua ART-ARC3000H-03-W2, Wi-fi, 3G/4G

Kit-ul de alarma Dahua ART-ARC3000H-03-W2 include toate elementele necesare pentru o buna protectie in spatiile de interior. Acesta functioneaza fara fir, avand o tehnologie wireless care faciliteaza o experienta de utilizare placuta. Pe langa instalarea rapida, sistemul se poate controla direct din aplicatia mobila DMSS. Vei primi notificari in timp real despre ceea ce se intampla si vei putea lua masuri in situatiile periculoase. 

Centrala Dahua din pachet dispune de dual sim si poate trimite informatii la 5 numere de telefon diferite. Pe langa aceasta, kit-ul contine un contact magnetic, un detector de miscare si o telecomanda cu 4 butoane. Se pot integra in total 150 de dispozitive periferice. Pe langa controlul prin Wi-Fi, se vor realiza comenzi prin semnal 4G, 3G sau chiar GPRS.

Telecomanda de control

Aceasta telecomanda dispune de 4 butoane, fiind posibila setarea unuia pentru situatiile de panica. Pe langa asta, ai posibilitatea de a arma si dezarma sistemul dupa bunul plac. Indicator LED care te avertizeaza despre bateria scazuta.

Constructie moderna si eleganta, din plastic si ABS de inalta calitate. Durata de viata a telecomenzii este de aproximativ 5 ani.

Contact magnetic inteligent

Securizarea usilor si a ferestrelor se poate realiza foarte usor cu ajutorul contactului magnetic wireless cu montaj aparent. Acesta dispune de un contact reed, interspatiu de pana in 40mm si o intrare de contact uscat, indicator LED, tamper antisabotaj si avertizare de baterie scazuta.

Contactul magnetic wireless este capabil sa masoare nivelul de temperatura cu o acuratete de +/- 1 grad in intervalul de -15 grade pana la + 65 grade. Comunicare bidirectionala pe o distanta de pana la 1200 m in camp deschis, cu criptare a datelor AES128.

Detector de miscare cu senzor dual pir

Acest detector ofera o acoperire de pana la 12m, fiind imun la animalele de pana in 18 kg. Permite reglarea de sensibilitate pe 3 niveluri.

Compensare digitala bidirectionala de temperatura. Senzor inteligent, care comunica cu restul echipamentelor in timp real.

Video de prezentare:

Disponibilitate:
In stoc

Sistem alarma

Tip alarma:
  • Wireless
Capacitate:
  • 16+ Zone
Detectori:
  • Interior

Fisa tehnica Dahua ART-ARC3000H-03-W2 (ART-ARC3000H-03-W2_868__datasheet_20220628.pdf, 477 Kb) [Download]

No reviews found