Camera de supraveghere Hikvision DS-2CD2163G2-I, TurboHD, 4MP

Hikvision, Supraveghere HD CVI, Supraveghere AHD, Supraveghere HD TVI, Supraveghere IP
Scrie o recenzie
DS-2CD2163G2-I-2.8mm

Camera supraveghere ColorVU,2MP, Hikvision DS-2CD2163G2-I

DS-2CD2163G2-I este o camera supraveghere Hikvision cu 4MP QuadHD, cu o lentila de 2.8mm fixa si care, cu ajutorul luminii albe suplimentare reuseste sa redea 24 de ore din 24, 7 zile din 7 imagini colorate de pana la 30m cu ajutorul tehnologiei ColorVU. 

Camera de supraveghere Hikvision DS-2CD2163G2-I beneficiaza de tehnologia Back Light Compensation. Aceasta imparte imaginea in 2 zone cu expuneri diferite pentru fiecare ajutand la optimizarea imaginii evitand expunerea mare sau insuficienta a luminii. De asemenea camera supraveghere poate fi supusa unor lumini puternice, reflectoare, lanterne, faruri. Cand acest lucru se intampla se activeaza functia Highlight Compensation pentru reducerea luminilor orbitoare.

Pentru o imagine clara si o conexiune stabila, camera supraveghere Hikvision DS-2CD2163G2-I ruleaza cel mai bine in combinatie cu DVR-urile Hikvision.

Tehnologia CMOS

Camerele de supraveghere Hikvision au si ele in tehnologia CMOS care ajuta la captarea imaginilor la o calitate superioara. Printre altele, caracteristicile importante ale dispozitivelor CMOS sunt imunitatea ridicata la zgomot si consum redus de energie.

QuadHD

Nu lasa nici un detaliu sa treaca neobservat. Cu tehnologia QuadHD poti surprinde imagini de o calitate mai buna, cu pana la 4 ori mai detaliate decat standardul HD. De asemenea, suprafata care va fi acoperita va fi mult mai mare.

 

Pentru intrebari cu privire la produse sau configurarea unui sistem de supraveghere si al altor elemente necesare ale acestuia : sursa de alimentareconecticastocare, sau daca aveti nevoie de ajutor in alegerea produsului corect, va stam la dispozitie. Ne puteti scrie in pagina "Lasa un mesaj" sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0348 88 00 21 

Disponibilitate:
3-5 zile

Camere de supraveghere

Tip supraveghere video
:
  • Supraveghere HD CVI
  • Supraveghere AHD
  • Supraveghere HD TVI
  • Supraveghere IP
Rezolutie
:
  • 2688x1520 (4MP)
Infrarosu ( IR )
:
  • 30 m
Lentila
:
  • Lentila Fixa

No reviews found