UPS nJoy 600VA, Eris 600

Scrie o recenzie
Eris 600

UPS nJoy 600VA, Eris 600

Poate fi conectat la mai multe baterii in functie de timpul de rezerva de care aveti nevoie pentru echipamentul conectat. Eris 600 permite conectarea mai multor baterii in functie de perioada de backup necesara, este complet personalizabil din acest punct de vedere si se pot conecta diverse tipuri de baterii incepand de la acumulatorii standard de UPS 12V/7Ah pana la acumulatorii de masina 12V/90Ah.

Datorita incarcatorului de pana la 10Ah Eris 600 va ajunge la capacitatea maxima a bateriilor intr-un timp mai scurt pentru o perioada optima. Este ideal pentru mentinerea unitati centrale de incalzire operationala pe parcursul penelor de curent.

nJoy Eris 600 a fost special conceput pentru a fi un UPS customizabil din punct de vedere al timpului de backup pe perioada unei caderi electrice. Nu mai trebuie sa te ingrijoreze ideea ca electronicele tale se vor opri in timpul unei pene de curent deoarece UPS-ul Eris 600 ofera necesarul energetic functionarii pentru orice perioada (pe baza consumului total al electronicelor si al capacitatii bateriilor legate la UPS). Datorita AVR-ului (regularizator automat de tensiune) instalat pe Eris electronicele sunt protejate de fluctuatiile de tensiune. Acesta poate fi pozitionat oriunde datorita dimensiunilor reduse si se va contopi cu mediul inconjurator ca rezultat al culorii negre folosite. UPS-ul nu contine baterii interne, acestea fiind achizitionate separat.

Eris 600 ofera protectie garantata pentru unitati centrale de incalzire pe gaz, unitati centrale de incalzire pe lemne, sisteme de securitate, computere, monitoare, routere/modemuri precum si alte electronice.

Specificatii tehnice UPS nJoy Eris 600

Putere 600VA / 360W
Tip Line Interactive
Tensiune nominala la iesire 230Vac
Variatia de tensiune la intrare 140- 300Vac
Frecventa 50 Hz
Prize 2 Prize cu protectie
Protectie la supratensiune 480 Joules
Timpul de transfer baterie / AC < 4 ms
Specificatii baterie Produsul nu include baterie
Temperaturi de functionare 0 ~ 40 C
Caracteristici Ofera timpi indelungati de back-up
Se preteaza pentru conectarea centralelor termice
Incarcarea rapida a bateriilor cu 10A
Regulator automat de tensiune
Protectie la suprasarcina
Protectie la supratensiune
Repornire automata la revenirea curentului alternativ
Protectie la fulgere
Incarcare in modul oprit

 

Atentie:Produsul a fost inlocuit de Aira 600

Surse de alimentare

Selector sursa de alimentare:
  • UPS

No reviews found