Turnichet electromecanic bidirectional dublu, de tip vertical, Came Guardian PSGD3

Scrie o recenzie
PSGD3

Turnichet electromecanic bidirectional dublu, de tip vertical, Came Guardian PSGD3

Guardian PSGD3 este un turnichet electromecanic bidirecțional dublu, de tip vertical, cu 3 sectoare la 120°, cu structură din oțel zincat și vopsit (RAL 7035), cu placă electronică și decelerator hidraulic, săgeți direcționale cu LED, display multifuncțional și lampă de curtoazie.

Guardian PSGD3 este sistemul vertical pentru controlul accesului în situații caracterizate prin flux ridicat de pietoni.

Guardian este soluția perfectă pentru locurile în care trebuie asigurat accesul în siguranță prin intrări de mari dimensiuni, chiar și nesupravegheate, caracterizate printr-un flux ridicat de persoane. Proiectat astfel încât să permită montarea și în exterior, poate fi folosit în aeroporturi, zone portuare, firme mari, stații de metrou, gări și stadioane. Datorită structurii sale robuste și designului plăcut împiedică, pe o parte, actele criminale, oferind pe de altă parte utilizatorului protecție deplină. Durata de viață și fiabilitatea sunt garantate și în cazul montării în exterior, datorită structurii din oțel zincat și vopselei epoxidice speciale, mulțumită căreia rezistă și în zonele supuse acțiunii agenților corozivi.

Specificatii tehnice turnichet electromecanic bidirectional dublu, de tip vertical Guardian PSGD3:

Grad de protectie (IP): 44

Alimentare (V-50/60 Hz): 120 - 230 AC

Alimentare motor (V): 24 DC

Curent absorbit (mA): 446

Greutate (kg): 650

Numar maxim de treceri/min*: 10

Temperatura de functionare (°C): -20°C ~ +55°C

Disponibilitate:
La comanda

Brosura turnichet Came Guardian (Depliant_Guardian_EX_en.pdf, 1,140 Kb) [Download]

No reviews found