Turnichet cu trepied motorizat, CAME Stile One, PSMM02

Scrie o recenzie
PSMM02

Turnichet cu trepied motorizat, CAME Stile One, PSMM02

STILE ONE  – CEL MAI ACCESIBIL SISTEM DE TURNICHEȚI OFERIT DE CAME, PRODUS LA STANDARDE EUROPENE

Practic și funcțional

Stile One este un turnichet tripod cu viteză mare și robust, bidirecțional, pentru toate tipurile de control și de selecție a tranzitului. Este potrivit chiar și în zone cu trafic intens. Principala sa caracteristică este faptul că este montat pe un picior de sprijin sau pe un perete și este extrem de ușor și rapid de configurat.

Rezistent și ușor de instalat

Stile One este bidirecțional și selectiv, prin faptul că permite trecerea la o persoană la un moment dat, în direcția aleasă. După ce primește o comandă, trepiedul ajuta persoana să treacă; în momentul în care detectează împingerea utilizatorului, acesta completează rotația și apoi se poziționează din nou pentru următoarea trecere.

Dimensiunile incluse vă permit să le instalați chiar și atunci când spațiul este o problemă. Stile One poate fi instalat chiar pe un perete, fără acoperiri suplimentare.

Caracteristici și funcționalități

Stile One poate fi programat și controlat prin sistemele de control ale căilor de acces sau de la distanță, prin CRP (CAME Remote Protocol). Tentativele de forțare sunt detectate de encoder și semnalate de o sonerie de serie. În cazul unui pene de curent, tripodul se deblochează pentru a permite trecerea în ambele direcții (001PSMM01). Sau, există opțiunea de cădere a brațului: în cazul unei pene de curent, brațul orizontal al tripodului coboară și eliberează trecerea pentru a facilita ieșirea (001PSMM02). Pe turnichet se poate monta, pe ambele părți, o bară de semnalizare cu LED opțională.

Placa electronică are un display pentru programare; este posibilă conectarea la sistem pentru controlarea accesului Rbm84 și pot fi cuplate, de asemenea, plăci adiționale R700 pentru gestionarea dispozitivelor TSP00 sau LT001. Utilizarea unui Memory Roll permite un backup al setărilor și al utilizatorilor salvați în memorie.

Accesorii recomandate pentru turnichetul tripod electromecanic motorizat Stile One PSMM02:

Specificatii tehnice turnichet cu trepierd motorizat, PSMM02:

Grad de protectie (IP): 44

Alimentare (V - 50/60 Hz): 120 - 230 AC

Consum in stand-by (W): 10

Greutate (kg): 25

Clasa de izolare: I

Numar maxim de treceri/min*: 30

Putere (W): 120

Temperatura de functionare (°C): -20°C ~ +55°C

Disponibilitate:
La comanda

Brosura turnichet Came Stile One (EN-KADENFDE15_STILE-ONE.pdf, 274 Kb) [Download]

No reviews found