Motor tubular, Nice ERA STAR MT

Scrie o recenzie

ASISTENTA L-V: 09-17
⧁ comenzi si tehnic

Call Center 0348880021

WhatsApp Icon Persoane fizice 0771694939

WhatsApp Icon Persoane juridice 0771639838

ERA STAR MT

Motor tubular, Nice ERA STAR MA

Motor tubular cu limitator de cursă electronic. Ideal pentru copertine. Seria M 45 mm. Programare completă şi intuitivă. Reglare simplă a limitatorului de cursă în modul manual, semiautomat și automat. Feedback de retur confortabil prin mișcarea copertinei. Funcţii exclusive

RDC sistem de reducere a cuplului reglabil, care blochează lin mişcarea fără a solicita pânza atunci când se atinge poziţia de închidere.

FRT strânge pânza cu o distanţă ce poate fi programată, după ce copertina s-a deschis complet, eliminând slăbirile inestetice ale acesteia.

FTC specifică pentru automatizarea copertinelor dotate cu mecanism de blocare cu cârlig automat.

FTA specifică pentru automatizarea copertinelor prevăzute cu mecanism de blocare cu cârlig manual. Garantează tensionarea corectă a pânzei în unul sau mai multe puncte unde este prezent blocajul manual. Siguranță pentru automatizare. Precizie maximă a pozițiilor ruloului funcție de auto-actualizare dinamică a limitatoarelor de cursă (numai pentru modul automat şi semiautomat), care compensează în timp alungirea şi scurtarea structurii. Recomandat în special pentru aplicații compacte: lungime utilă de 426 mm, pentru versiunile 4 Nm la 26 rpm şi 8 Nm la 17 rpm. Conectare la senzorii climatici, prin fir şi/sau radio, cu ajutorul unităţilor externe. Posibilitate de a conecta și de a comanda în paralel mai multe motoare dintr-un singur loc, fără a fi nevoie de unităţi suplimentare, datorită fişei electronice integrate.

Consum redus de energie în modul stand-by.

Manual ERA STAR MT (is0081b01mm__1_.pdf, 4,046 Kb) [Download]

No reviews found