Motor tubular, Nice ERA MAT MVS

Scrie o recenzie
ERA MAT MVS

Motor tubular, Nice ERA MAT MVS

Motor tubular cu limitator de cursă electronic, receptor radio integrat şi tehnologie Nice TTbus. Ideal pentru rolete și ecrane de proiecţie. Seria M 45 mm.Programare completă şi intuitivă. Reglare simplă de la distanță a limitatoarelor de cursă prin intermediul transmițătorului sau al unităţilor externe de programare O-View TT și TTP, în modul automat. Feedback de retur confortabil prin mișcarea ruloului.

Programare pe mai multe niveluri: rapidă și intuitivă. Datorită acestei funcții, setarea oferă anumite posibilităţi de selectare, iar în caz de selectare greșită, programarea pornește de la nivelul anterior fără a fi nevoie de a reprograma toate setările făcute până la momentul respectiv.

Datorită tehnologiei Nice TTBUS cu 3 fire: posibilitate de a comanda mişcarea motorului prin intermediul unei comenzi de joasă tensiune; conexiune prin cablu la senzorii climatici, fără utilizarea de unităţi externe, și/sau prin radio într-un mod simplu şi intuitiv. Posibilitate de a conecta și de a comanda în paralel mai multe motoare dintr-un singur loc, fără a fi nevoie de unităţi suplimentaresau de a mişca în mod sincron mai multe motoare. Posibilitate de a configura diferite formate de proiecţie, ce pot fi accesate ușor prin transmiţător. Tehnologia cu encoder garantează precizie milimetrică, menţinerea în timp a valorilor setate, chiar și la temperaturi ridicate, şi un efort optim asupra ruloului. Consum redus de energie în modul stand-by.

Manual ERA MAT MVS (IS0076A02MM.pdf, 8,763 Kb) [Download]

No reviews found