Motor tubular, Nice ERA FIT M

Scrie o recenzie
ERA FIT M

Motor tubular, Nice ERA FIT M

Motor tubular cu limitator de cursă electronic și receptor radio integrat. Ideal pentru copertine şi jaluzele de exterior. Seria M 45 mm. Programare completă şi intuitivă. Reglare facilă a limitatoarelor de cursă la distanţă prin intermediul transmițătorului în modul manual sau semiautomat (pentru jaluzele de exterior se recomandă numai programarea manuală). Programare confortabilă datorită feedback-ului de retur prin mișcarea ruloului. Programare pe mai multe niveluri: rapidă și sigură. Datorită acestei funcții, setarea oferă anumite posibilităţi de selectare, iar în caz de selectare greșită, programarea pornește de la nivelul anterior fără a fi nevoie de a reprograma toate setările făcute până la momentul respectiv.

Blocarea memoriei pentru a preveni înregistrările accidentale.

Funcţii exclusive pentru copertine:

RDC sistem de reducere a cuplului, care blochează lin mişcarea fără a solicita pânza atunci când se atinge poziţia de închidere.

FRT strânge pânza cu o distanţă ce poate fi programată, după ce copertina s-a deschis complet, eliminând slăbirile inestetice ale acesteia.

Conectare la senzorii climatici prin radio cu programare intuitivă. Posibilitate de a conecta și de a comanda în paralel mai multe motoare dintr-un singur loc, fără a fi nevoie de unităţi suplimentare, datorită fişei electronice integrate.

Consum redus de energie în modul stand-by.

Manual ERA FIT M (is0270e00mm_era_fit_instruction_manual_en.pdf, 4,595 Kb) [Download]

No reviews found