Motor tubular, Nice ERA STAR ST

Scrie o recenzie
ERA STAR ST

Motor tubular Nice ERA STAR ST

Motor tubular cu limitator de cursă electronic. Ideal pentru rolete şi copertine cu braţ drept cu cârlige de prindere manuale şi/sau automate. Seria S 35 mm.Programare completă şi intuitivă. Modalitate de programare manuală, semiautomată şi automată, ghidată prin semnale vizuale. Feedback de retur confortabil prin mișcarea copertinei. Funcţii exclusive: RDC sistem de reducere a cuplului reglabil, care blochează lin mişcarea atunci când se atinge poziţia de închidere în cazul copertinelor cu casetă. FRT strânge pânza cu o distanţă ce poate fi programată, după ce copertina s-a deschis complet, eliminând slăbirile inestetice ale acesteia.

FTC specifică pentru automatizarea copertinelor dotate cu mecanism de blocare cu cârlig automat.

FTA specifică pentru automatizarea copertinelor prevăzute cu mecanism de blocare cu cârlig manual. Garantează tensionarea corectă a pânzei în unul sau mai multe puncte unde este prezent blocajul manual.

Siguranță pentru automatizare.

Precizie maximă a pozițiilor ruloului funcție de auto-actualizare dinamică a limitatoarelor de cursă, care compensează în timp alungirea şi scurtarea pânzei. Tehnologia cu encoder garantează o precizie milimetrică, menţinerea în timp a valorilor setate, chiar și la temperaturi ridicate, şi un efort optim la închiderea copertinei. Posibilitate de a conecta și de a comanda în paralel mai multe motoare dintr-un singur loc, fără a fi nevoie de unităţi suplimentare, datorită fişei electronice integrate. Conectare la senzorii climatici, prin fir şi/sau radio, cu ajutorul unităţilor externe. Economie de timp și conectare electrică simplă datorită izolației duble, nu este nevoie de un fir pentru "împământare". Consum redus de energie în modul stand-by.

Manual Nice ERA STAR ST (is0081b01mm.pdf, 4,046 Kb) [Download]

No reviews found