Motor tubular, Nice ERA MAT SA

Scrie o recenzie
ERA MAT SA

Motor tubular Nice ERA MAT SA

Motor tubular cu limitator de cursă electronic, receptor radio integrat şi tehnologie Nice TTbus. Ideal pentru jaluzele de exterior. Seria S de 35mm.

Programare completă şi intuitivă.

Reglare simplă de la distanță a limitatorului de cursă prin intermediul transmițătorului sau al unităţilor externe de programare O-View TT și TTP, în modul automat, semiautomat sau manual.

Feedback de retur confortabil prin mișcarea ruloului.

Programare pe mai multe niveluri: rapidă și sigură.

Datorită acestei funcții, setarea oferă anumite posibilităţi de selectare, iar în caz de selectare greșită, programarea pornește de la nivelul anterior fără a fi nevoie de a reprograma toate setările făcute până la momentul respectiv. Blocarea memoriei pentru a preveni înregistrările accidentale. Reglare a mai multor dimensiuni intermediare de deschidere.

Datorită tehnologiei Nice TTBUS cu 3 fire: posibilitatea de a comanda mişcarea motorului prin intermediul unei comenzi de joasă tensiune;

Posibilitate de a conecta și de a comanda în paralel mai multe motoare dintr-un singur loc, fără a fi nevoie de unităţi suplimentare, datorită fişei electronice integrate. Siguranță pentru automatizare.

Precizie maximă a pozițiilor ruloului funcție de auto-actualizare dinamică a limitatoarelor de cursă (numai pentru modul automat şi semiautomat), care compensează în timp alungirea şi scurtarea structurii. Tehnologia cu encoder garantează o precizie milimetrică, menţinerea în timp a valorilor setate, chiar și la temperaturi ridicate, şi un efort optim asupra jaluzelei de exterior.

Deplasare perfectă chiar dacă există frecări: protejează jaluzeaua de exterior împotriva daunelor provocate de gheață, datorită monitorizării continue a efortului la ridicare și detectează obstacolele la coborâre. Acest tip de detecţie poate fi reglată. Asigură o protecție adecvată antiefracţie. Economie de timp și conectare electrică simplă datorită izolației duble, nu este nevoie de un fir pentru "împământare". Consum redus de energie în modul stand-by.

 

Caracteristici tehnice

Manual ERA MAT SA (Era_Mat_A_24_02_2012.pdf, 1,447 Kb) [Download]

No reviews found