Motor tubular, Nice ERA MAT ST

Scrie o recenzie

ASISTENTA L-V: 09-17
⧁ comenzi si tehnic

Call Center 0348880021

WhatsApp Icon Persoane fizice 0771694939

WhatsApp Icon Persoane juridice 0771639838

ERA MAT ST

Motor tubular Nice ERA MAT ST

Motor tubular cu limitator de cursă electronic, receptor radio integrat şi tehnologie Nice TTbus. Ideal pentru rolete şi copertine cu braţ drept. Seria S 35 mm.

Programare completă şi intuitivă. Reglare simplă de la distanță a limitatorului de cursă prin intermediul transmițătorului sau al unităţilor externe de programare O-View TT și TTP, în modul automat, semiautomat sau manual. Feedback de retur confortabil prin mișcarea copertinei. Programare pe mai multe niveluri: rapidă și sigură. Datorită acestei funcții, setarea oferă anumite posibilităţi de selectare, iar în caz de selectare greșită, programarea pornește de la nivelul anterior fără a fi nevoie de a reprograma toate setările făcute până la momentul respectiv. Blocarea memoriei pentru a preveni înregistrările accidentale. Reglare a mai multor dimensiuni intermediare de deschidere.

Datorită tehnologiei Nice TTBUS cu 3 fire: posibilitate de a comanda mişcarea motorului prin intermediul unei comenzi de joasă tensiune; conexiune prin cablu la senzorii climatici, fără utilizarea de unităţi externe, și/sau prin radio într-un mod simplu şi intuitiv. Posibilitate de a conecta și de a comanda în paralel mai multe motoare dintr-un singur loc, fără a fi nevoie de unităţi suplimentare, datorită fişei electronice integrate. Tehnologia cu encoder garantează precizie milimetrică, fiabilitate și menţinerea în timp a valorilor setate.

Funcţii exclusive:

FRT strânge pânza cu o distanţă ce poate fi programată, după ce copertina s-a deschis complet, eliminând slăbirile inestetice ale acesteia.

RDC sistem de reducere a cuplului reglabil, care blochează lin mişcarea fără a solicita pânza atunci când se atinge poziţia de închidere.

FTC specifică pentru automatizarea copertinelor dotate cu mecanism de blocare cu cârlig automat.

FTA specifică pentru automatizarea copertinelor prevăzute cu mecanism de blocare cu cârlig manual. Garantează tensionarea corectă a pânzei în unul sau mai multe puncte unde este prezent blocajul manual.

Economie de timp și conectare electrică simplă datorită izolației duble, nu este nevoie de un fir pentru "împământare". Consum redus de energie în modul stand-by.

Manual ERA MAT ST (is0082a03mm.pdf, 13,699 Kb) [Download]

No reviews found