Motor tubular, Nice ERA FIT SP

Scrie o recenzie
ERA FIT SP

Motor tubular Nice ERA FIT SP

Motor tubular cu limitator de cursă electronic și receptor radio integrat. Ideal pentru jaluzele de exterior echipate cu capace și cleme antiefracție Seria S 35 mm.

Instalare şi întreţinere extrem de simple.


Nu necesită programare datorită sistemului PLUG-AND-PLAY cu memorizare automată și continuă a limitatoarelor de cursă (auto-actualizare dinamică).

Funcţie exclusivă SMART-MEMO în fazele de instalare a jaluzelei de exterior recunoaşte orice transmiţător Nice drept "transmiţător de test" fără a fi nevoie să efectuaţi procedura de memorare; pentru a-l şterge din memorie este suficient să deconectaţi motoreductorul.


Deplasare perfectă chiar dacă există frecări: protejează jaluzeaua de exterior împotriva daunelor provocate de gheață, datorită monitorizării continue a efortului la ridicare și detectează obstacolele la coborâre. Asigură o protecție adecvată antiefracţie. Siguranță pentru automatizare. Precizie maximă a pozițiilor ruloului funcție de auto-actualizare dinamică a limitatoarelor de cursă, care compensează în timp alungirea şi scurtarea structurii. Tehnologia cu encoder garantează o precizie milimetrică, menţinerea în timp a valorilor setate, chiar și la temperaturi ridicate, şi un efort optim asupra jaluzelei de exterior. Posibilitate de conectare în paralel a mai multor motoare dintr-un singur punct de comandă, fără a fi nevoie de conectarea la unităţi suplimentare. Economie de timp și conectare electrică simplă datorită izolației duble, nu este nevoie de un fir pentru "împământare". Consum redus de energie în modul stand-by.

No reviews found