Kit automatizare usa garaj BFT, Tiziano 3620

Scrie o recenzie
TIZIANO3620

Kit automatizare usa garaj BFT, Tiziano 3620 

Automatizarea ideala

TIZIANO 3620 este un kit automatizare usa de garaj destinat actionarii usilor de garaj sectionale cu o greutate de maxim 60Kg si o suprafata de pana la 10m2. Poate fi instalat si in zone industriale, insa este recomandat pentru spatii rezidentiale, cu trafic redus, fiind ideal pentru utilizare semi-intensiva.Viteza de deschidere este de 6.6m/min.
Daca din anumite motive motorul nu mai este alimentat cu energie electrica, usa garajului poate fi actionata manual cu ajutorul unui cordon, fara ca traficul sa fie afectat.
Automatizarea pentru usa de garaj TIZIANO 3620 dispune de un design nou, compact, cu sina cu lant de 3620mm, iar temperatura optima de functionare este cuprinsa intre -20°C si 60°C.
Managementul inteligent al puterii motorului ajuta la cresterea preciziei si eficientei sistemului electronic de detectie a obstacolelor accidentale.

bft.ro
bft.ro

Sigur, eficient si precis


Tehnologia BFT 24V cu o ajustare precisa a incetinirii la inchidere si deschidere asigura o performanta optima, cu accent pe siguranta, asigurand oprirea imediata si inversarea miscarii in prezenta obstacolelor.

Bazat pe tenologia d-track, motorul dezvolta o tractiune maxima de 600N si are un control inteligent al fortei de actionare a motorului realizat de un microprocesor care primeste informatii despre funtionare la fiecare actionare si realizeaza in mod dinamic ajustari fine asupra parametrilor de lucru ai automatizarii, indiferent de momentul din zi, anotimp sau progresia uzurilor mecanice a ghidajelor usii.

Comanda facila printr-o singura apasare de buton

Controlezi usa garajului cu o simpla apasare de buton pe telecomanda MITTO 2 care comunica radio cu unitatea de comanda pe o frecventa de 433Mhz.

Telecomanda BFT MITTO 2 este o telecomanda potrivita pentru diferite sisteme de automatizari BFT, pentru controlul portilor automate sau pentru usile de garaj, avand codificare rolling-code. Telecomanda poate fi programata intr-un timp scurt, sub 30 de secunde cu o telecomanda existenta sau de la centrala de comanda.
BFT Mitto 2 poate fi clonata sau duplicata;
Cu un design elegant, de culoare neagra si dimensiuni reduse, dispune de capacitate multi-user, 2 canale si sistem de autoinvatare. Are baterii incluse: 1 x LR23A litiu si constructie robusta din plastic ABS.

bft.ro
bft.ro

Kit-ul TIZIANO 3620 contine:

  • 1 x motoreductor cu lampa de semnalizare optica incorporata;
  • 1 x sina cu transmisie pe lant 3620mm;
  • 2 x telecomenzi MITTO 2.

Specificatii tehnice BFT TIZIANO 3620:

Centrala de comanda VENERE M B GDA (incorporata)
Tensiune de alimentare 24V
Putere  100W
Forta de tractiune maxima 600N
Clasa de protectie IPX0
Temperatura de operare -20°C/60°C  
Greutate maxima suportata 60Kg 
Suprafata usii 10m2
Capete de cursa  Encoder
Incetinire Da
Blocarea Mecanica
Reactie de impact D-Track
Utilizare Semi-intensiva
Raza de actiune telecomanda 50m

 

Disponibilitate:
3-5 zile

Automatizari

Alimentare Motor:
  • 24 V DC -!!!

Automatizari garaj

Lungime usa:
  • 10 m²
Greutate usa:
  • 60 kg

Manual de instalare si utilizare Tiziano3620 (Manual_de_instalare_si_utilizare_Tiziano3620_-_ump.pdf, 2,008 Kb) [Download]

Gama motoare BFT usi de garaj (Operator_for_garage_doors__1_-_ump.pdf, 2,239 Kb) [Download]

No reviews found