Sistem supraveghere video santier cu 4 camere

Scrie o recenzie

ASISTENTA L-V: 09-17
⧁ audio-video
⧁ comenzi si tehnic

Call Center 0348880021

WhatsApp Icon Persoane fizice 0771694939

WhatsApp Icon Persoane juridice 0771639838

CameraSantier1

Sistem supraveghere video santier cu 4 camere de supraveghere

Sistemul de supraveghere video pentru santiere este compus din echipamente industriale ce functioneaza in orice conditii meteo, temperaturi extreme, -30°C ~ +60°C, ploaie, vant etc. Acesta este conceput pentru a putea transmite imagini LIVE 24h/24h si pentru a inregistra evenimentele dorite, atat ziua cat si noaptea. Imaginile video oferite pot avea o rezolutie maxima de 1920x1080 pixeli. Conceptul de supraveghere video pentru santier a aparut din necesitatea beneficiarilor, atat din tara, cat si din afara ei, de a urmari in timp real evolutia lucrarilor desfasurate pe perioada constructiei, de a putea utiliza la nevoie inregistrari si de a construi un film de tip “time lapse” ce poate fi utilizat si in scopuri de marketing.

INSTALARE DE TIP: PLUG&PLAY

Foarte usor de instalat si in timp record, sistemul video pentu santiere poate fi instalat pe o suprafata plana, pe un stalp sau in orice loc din care se poate vizualiza o imagine de ansamblu a santierului.
Odata conectat la reteaua de 230V/CA echipamentul este gata sa ofere imagini in timp real din locul respectiv.

COMUNICATIE camera supraveghere video santier

Comunicatia la internet este realizata prin intermediul unui router 3G sau 4G. Pentru a fi posibila aceasta comunicatie este nevoie de un simplu sim de date cu IP fix, de la orice operator de telefonie mobila: Orange, Telekom, Vodafone. O inovatie a acestui sistem este faptul ca odata instalat, pe langa faptul ca transmite imagini in timp real, acesta permite accesul la internet, prin intermediul antenei WiFi, a oricarui dispozitiv de tip laptop, tableta, smartphone. Acest lucru inseamna ca se poate oferi imediat acces la internet pentru cei care doresc si au acest drept, cu conditia ca acestia sa fie in raza de actiune a retelei WiFi.

BACK-UP camera supraveghere video santier

Sistemul video de supraveghere pentru santier are incorporata o sursa de alimentare cu back-up, ceea ce inseamna ca acest sistem functioneaza chiar si in lipsa alimentarii cu energie electrica. Echipamentele de comunicatie si camera video au un consum redus de energie si astfel, in lipsa energiei electrice exista o autonomie mare de functionare a echipamentelor.

AVANTAJE

Un mare avantaj al sistemului de supraveghere video pentru santier este faptul ca permite o relocare imediata cu costuri 0. Odata terminata constructia, sistemul poate fi relocat in orice alta zona sau localitate, se alimenteaza si este gata de a transmite noi imagini. In afara faptului ca ofera acces instantaneu de pe orice laptop, tableta, smartphone acesta poate fi utilizat si ca un dispozitiv de securitate. Intotdeauna se va putea verifica prezenta unor persoane sau a unor utilaje straine in santier. De asemenea poate fi verificata oricand zona de depozitare a materialelor si se poate preveni furtul. Echipamentul ofera o conexiune la internet deoarece are pe langa antenele de 3G/4G si o antena WiFi. Astfel se poate reduce timp cu drumuri din santier in organizarea de santier pentru a fi verificate e-mailurile sau pentru a se accesa internetul. Inregistrarea datelor se realizeaza in camera pe un SD CARD incorporat. Aceste date le puteti accesa de pe orice pc, laptop, tableta, telefon mobil sau orice alt dispozitiv. Accesul la aceste informatii se poate realiza atat din santier (local) cat si din afara lui sau din orice colt al lumii, prin internet, utilizand orice tip de browser web.

Sistemul este format din:
• camera video IP (rezolutie 2048x1536 pixeli) cu proiector infrarosu
• sursa de alimentare cu back-up
• router 3G/4G pentru transmisia datelor (furnizat de operatorul de internet)

Disponibilitate:
La comanda

No reviews found