Buton de panica wireless cu tehnologie Lora, L-FS2-WR-D

Scrie o recenzie
L-FS2-WR-D

Buton de panica, FS2-WR-D

FS2-WR-D este un buton de panica wireless cu tehnologia LoRa, cu snur, cu functie de apelare si anulare. Butonul de apelare pozitionat central si de dimensiuni mai mari are functia SOS (apelare in caz de urgenta), iar cel de dimensiuni mai reduse are functia CANCEL (anulare).

Statia de apelare este prevazuta cu fir pentru apelare la mana. Butonul se poate conecta doar cu alte echipamente ce functioneaza pe tehnologia LoRa.

Ce inseamna LoRa?

Tehnologia LoRa (long range radio) asigura un mod eficient de transmisie al datelor, pe o raza mare de actiune. O retea de acelasi tip necesita un gateway W811L-S101-JX500(1000m distanta), care functioneaza in mod similar cu un router Wi-Fi.

  • Mod de actionare rapidDupa ce se apasa butonul de apelare, semnalul wireless ajunge la acest dispozitiv si este transformat in semnal prin cablu. Ulterior, este trimis mai departe catre restul dispozitivelor.

  • Gestionare simplificata: Va exista o tableta care permite vizualizarea si administrarea tuturor solicitarilor. Aceasta are sistem de operare Android si slot de card SD.

  • Organizare eficienta: Printr-o retea LoRa tot personalul medical va fi instiintat in legatura cu situatiile urgente, iar fluxul de lucru va deveni mai eficient. De asemenea, pacientii se vor bucura de mai mult confort.

Caracteristici FS2-WR-D:

∙ Rezistent la apa si condens;
∙ Durata de viata lunga a bateriei (aprox. 3000 de apasari);
∙ Montare aplicata pe perete;
∙ Fir pentru apelare la mana.

Specificatii tehnice:

∙ Alimentare: 12Vcc (baterie tip 23A);
∙ Consum: <35mA (in actionare);
∙ Distanta de transmitere: >500m (in camp deschis);
∙ Frecventa: 433.92 MHz;
∙ Gradul de protectie: IP56;
∙ Material: ABS;
∙ Putere de emisie: <30mW;
∙ Modulatie: ASK;
∙ Masa bruta: 0.2kg;
∙ Lungime maxima fir: 1m;
∙ Dimensiuni statie apel: 106(H)x86(l)x21(A) mm.

Manual L-FS2-WR-D (l-fs2-wr-d_-_fisa_tehnica_2.pdf.pdf, 181 Kb) [Download]

No reviews found