Bariera auto stradala 4-7.8m, Came Gard GT8

Scrie o recenzie
6,288 Lei
803BB-0180
+

Kit bariera auto stradala 4-7.8m, Came Gard GT8

Bariera auto stradala Came Gard GT8 face parte din noua gama de bariere de la Came, gama ce beneficiaza de cele mai noi tehnologii de pe piata. Fiecare bariera este testata intensiv inainte de a iesi pe piata, oferind astfel siguranta calitatii si functionalitatii optime. CameGT8 este proiectata pentru cai de acces mari din zone rezidentiale, industriale si urbane. Poate efectua un numar de 160 cicluri/ora si are o durata de viata de 3 milioane (MCBF) de cicluri, fiind astfel eficienta in zone cu trafic intens.

 

Noua generatie

Electronica de ultima generatie si motorul de 24V cu encoder ofera barierei auto stradale o miscare constanta, liniara si o precizie mare la detectarea posibilelor obstacole si incetinire.

Advanced Speed ​​Control analizeaza in permanenta fortele ce actioneaza asupra bratului si regleaza viteza in functie de parametrii detectati – chiar daca difera de cei setați initial.

Viteza de deschidere si inchidere a GARD GT8 (pentru treceri rapide de pana la 7.8 metri) este reglabila de la 4 la 8 secunde in functie de lungimea bratului si de echipamentul asociat.

 


 

 


Semnal luminos integrat

CAME a gandit un nou sistem de semnalizare luminoasa pentru noile sale modele GARD GT. RG LED are ca prioritate siguranta.

Accesul este stabilit prin aprinderea led-urilor in rosurosu intermitent sau verde intermitent. Acestea sunt integrate atat in partea de sus a corpului de bariera cat si pe brat, pe ambele laturi, pentru o vizibilitate buna chiar si in conditii de ceata si ploaie puternica.

Electronica de control de noua generatie a barierelor stradale GARD GT este conceputa pentru a integra accesorii BUS (precum fotocelule, lumini intermitente, selectoare de comanda etc.) Este pozitionata direct sub capacul dulapului si este pregatita sa comunice cu protocolul MODBUS ( pentru gestionarea locurilor de parcare si a sistemelor de automatizare a cladirilor).

In plus, tehnologia CAME CONNECT nu numai ca permite instalatorului sa-si gestioneze sistemele de la distanta prin PC sau smartphone, oferind astfel clientilor un serviciu complet 24 de ore din 24, dar ofera si experienta finala pentru utilizatorul direct, cu functii inteligente de deschidere si inchidere prin intermediul aplicatiei, precum si compatibilitatea cu sistemele de control vocal Alexa.

Brat multifunctional

Came a dezvoltat un sistem practic de echilibrare variabila ce permite folosirea unui singur arc ce poate fi conectat la parghie in diferite puncte predefinite eliminand necesitatea arcurilor specifice pentru diferite lungimi de brat.

Pentru cazurile de impact cu bratul barierei stradale, CAME a dezvoltat un sistem special care minimizeaza daunele. O balama de otel de inalta performanta ce permite bratului decuplarea din deschiderea corpului de bariera. Astfel deschiderea se poate face precum cea a unei foi de poarta batanta, eliminand costurile de reparatie si timpul necesar servisarii.

 

 Specificatii bariera auto stradala Came Gard GT8

  • Material - Otel
  • Grad de protectie - (IP) 54
  • Alimentare - 230V AC
  • Alimentare motor - 24V DC
  • Consum in stand-by - 7W
  • Putere - 240W
  • Cuplu - 600Nm
  • Timp deschidere 90° - 4 - 8s
  • Cicluri/ora - 160
  • Temperatura operare - intre -20 si +55°C

Manual instalare Bariera GT8 (Manual_instalare_Bariera_GT8.pdf, 9,375 Kb) [Download]

No reviews found