Discount 7%

Bariera auto stradala 4-7.8m, Came Gard GT8

Scrie o recenzie

ASISTENTA L-V: 09-17
⧁ comenzi si tehnic

Call Center 0348880021

WhatsApp Icon Persoane fizice 0771694939

WhatsApp Icon Persoane juridice 0771639838

Pret vechi: 5,663.87 Lei
5,283.19 Lei
(6,287.00 Lei Pret cu TVA) Reducere: 380.68 Lei  (7%)
803BB-0180
+

Comenzile cu lungime peste 3.2 m se ridica doar de la sediul nostru.

Kit bariera auto stradala 4-7.8m, Came Gard GT8

Bariera auto stradala Gard GT8 face parte din noua gama de la Came, astfel incat beneficiaza de cele mai noi tehnologii de pe piata. Fiecare model este testat intensiv inainte de a fi lansat, oferind o siguranta ridicata si functionalitati optime.

Came GT8 este proiectata pentru cai de acces mari din zone rezidentiale, industriale si urbane. Poate efectua un numar de 160 cicluri/ora si are o durata de viata de 3 milioane de cicluri, fiind eficienta in mediile cu trafic intens.

 

Noua generatie

Electronica si motorul de 24V cu encoder ofera barierei auto stradale o miscare constanta, liniara si o precizie buna de actionare.

Tehnologia Advanced Speed ​​Control analizeaza in permanenta fortele ce actioneaza asupra bratului si regleaza viteza in functie de parametrii detectati, chiar daca difera de cei setati initial.

Viteza de deschidere la GARD GT8 (pentru treceri rapide de pana la 7.8 metri) este ajustabila de la 4 la 8 secunde, in functie de lungimea bratului si de echipamentul asociat.

 


 

 


Semnal luminos integrat

CAME a realizat un nou sistem de semnalizare luminoasa pentru noile modele GARD GT. Acesta se numeste RG LED si are ca prioritate siguranta.

Accesul este stabilit prin aprinderea led-urilor in rosurosu intermitent sau verde intermitent. Acestea sunt integrate atat in partea de sus a corpului de bariera, cat si pe ambele laturi ale bratului. Vizibilitate buna chiar si in conditii de ceata si ploaie puternica.

Electronica de control a barierelor stradale GARD GT8 este conceputa pentru a integra accesorii BUS (precum fotocelule, lumini intermitente, selectoare de comanda, etc.) Aceasta este pregatita sa comunice cu protocolul MODBUS ( pentru gestionarea locurilor de parcare si al sistemelor de automatizare pentru cladiri).

Tehnologia CAME CONNECT nu doar ca permite instalatorului sa-si gestioneze sistemele de la distanta prin PC sau smartphone 24/7, dar ofera si functii inteligente de deschidere si inchidere prin intermediul aplicatiei. In plus, exista compatibilitate cu sistemele de control vocal Alexa.

Brat multifunctional

Came a dezvoltat un sistem practic de echilibrare, ce permite folosirea unui singur arc. Acesta poate fi conectat la parghie in diferite puncte predefinite, eliminand necesitatea arcurilor specifice pentru diferite lungimi de brat.

Pentru cazurile de impact cu bratul barierei stradale, CAME a creat un alt mecanism special care minimizeaza daunele. O balama de otel de inalta performanta permite bratului decuplarea din deschiderea corpului de bariera. Astfel, deschiderea se poate face precum cea a unei foi de poarta batanta.

 Specificatii bariera auto stradala Came Gard GT8

  • Material - Otel;
  • Grad de protectie - (IP) 54;
  • Alimentare - 230V AC;
  • Alimentare motor - 24V DC;
  • Consum in stand-by - 7W;
  • Putere - 240W;
  • Cuplu - 600Nm;
  • Timp deschidere 90° - 4 - 8s;
  • Cicluri/ora - 160;
  • Temperatura operare - intre -20 si +55°C.

Manual instalare Bariera GT8 (Manual_instalare_Bariera_GT8.pdf, 9,375 Kb) [Download]

No reviews found