Amortizor hidraulic OMEGA B74

Scrie o recenzie
115 Lei
OMEGA B74
+

Amortizor hidraulic OMEGA B74

Caracteristici OMEGA B 74:

Testate la 1 milion cicluri inchidere Forta 4

A Viteza initiala de inchidere. Valva corespunzatoare acesteia regleaza viteza usii pe ciclul initial.
B Viteza finala de inchidere. Valva corespunzatoare acesteia regleaza viteza usii pe ciclul final, la zavorare, astfel incat usa sa se inchida corect, invingand rezistenta yalei fara a se tranti.

INSTRUCTIUNI INSTALARE - UTILIZARE AMORTIZOARE B 74 (usi max. 70 Kg)

Cititi cu atentie aceste instructiuni inainte de a incepe asamblarea amortizorului. Numai daca este corect montat si reglat va functiona perfect.
Pentru a asambla si monta acest amortizor pe usa sunt necesare anumite cunostinte tehnice si indemanare profesionala. Montajul incorect poate cauza functionarea improprie a amortizorului.

A. INSTRUCTIUNI PRIVIND MONTAREA


B. INSTALAREA AMORTIZORULUI “ OMEGA B 74''


ATENTIE !
Instructiunile de montaj din cutie scrise in limba engleza contin multe greseli. NU LE FOLOSITI!

C. REGLAREA SI MONTAJUL AMORTIZORULUI
Amortizorul inchide usa cu 2 viteze diferite. Viteza in prima sectiune poate fi controlata din surubul (1) de ajustare a vitezei iar viteza din a doua sectiune, din surubul (2) de ajustare. Reducerea vitezei se obtine prin strangerea suruburilor iar marirea vitezei se face prin desfacerea suruburilor
Atentie! Desfacerea suruburilor de reglaj mai mult decat este necesar, poate duce la pierderea uleiului hidraulic din interior.
NOTA: Arcurile de cerc ''INCHIDERE” ( care realizeaza viteza de inchidere pe prima portiune a cursei usii ) si “ZAVORARE” ( care realizeaza viteza de inchidere a usii pe ultima portiune a cursei) sunt controlate de doua valve separate care regleaza inchiderea usii in doua trepte de viteza.
1. Ajustarea vitezei ciclului “INCHIDERE” se face din valva cu cap tip surub (1). Rotind surubul in sens orar (insurubare) obtinem o viteza mica de inchidere a usii, rotind surubul in sens invers orar (desurubare) obtinem o viteza mare de inchidere.
2. Ajustarea vitezei ciclului “ZAVORARE” se face prin rotirea surubului (2) rotind surubul in sens orar (insurubare) obtinem o viteza mica de zavorare a usii. Prin rotirea surubului in sens invers orar (desurubare) obtinem o viteza mare de zavorare.
Atentie! Nu rotiti surubul mai mult de 2 ori in sens invers orar fata de pozitia in care este setat de fabrica, deoarece se poate desprinde de corpul amortizorului, rezultand pierderea fluidului intern, (un ulei hidraulic termostabil) si o functionare defectuoasa.
Lungimea bratului secundar se stabileste astfel incat usa sa se inchida in mod optim. Daca lungimea bratului reglabil este prea mica arcul de cerc ''INCHIDERE'' se va intinde pe toata cursa de inchidere a usii si usa se va tranti avand o viteza mare finala. Viteza cu care se inchide usa este prea mare pentru ca ciclul ''ZAVORARE'', care impune o viteza inferioara, practic nu va exista. Proportia dintre cele doua arcuri de cerc corespunzatoare celor doua trepte de viteza, prima mare, si a doua inferioara se va stabili luand in considerare ca optim este ca bratul secundar sa fie perpendicular pe usa - 90º .
Accesoriile de montaj livrate cu amortizorul : Suruburi cu saiba de siguranta pentru asigurarea bratelor, suruburi / holzsuruburi pentru prinderea amortizorului si a talpii pe usa metal/lemn.

ATENTIE !
INSTALAREA AMORTIZORULUI SE FACE NUMAI DE CATRE PERSONAL SPECIALIZAT. MONTAREA DE CATRE PERSOANE NEAUTORIZATE DUCE LA PIERDEREA GARANTIEI
.
Usa echipata cu amortizor NU SE VA INCHIDE CU MANA, se va lasa sa se inchida liber conform setarilor de viteza. Fortarea amortizorului cu mana poate deteriora mecanismul intern si bratul amortizorului si duce la pierderea garantiei.

D. MONTAREA AMORTIZORULUI

Disponibilitate:
La comanda

No reviews found

Cele mai noi

COD: SA-6033ADS
140 Lei
COD: SA-5044AW-bn
158 Lei
COD: SA-5044AW-sv
170 Lei
COD: 30-0300-0001-00-6001
187 Lei