Amortizor hidraulic Dorma TS68-Ag

Scrie o recenzie
220 Lei
TS68-Ag
+

Amortizor hidraulic Dorma TS68-Ag

  • Multiforta - pentru 3 marimi de usa - 2,3,4 prin pozitionarea amortizorului pe usa conform sablonului
  • Consola brat paralel, optional
  • Reversibil
  • Ciclul de inchidere controlat de doua valve de reglaj : 180 - 15, 15 - 0

Optional: Hold-open-stoper

Detalii tehnice:

  • Costuri reduse pentru usi standard.
  • Reversibil pentru montajul standard si brat paralel .
  • Rapid si usor de montat.
  • Montaj fara placa suport auxiliara.
  • Design compact.
  • Doua valve de reglaj pentru cele doua cicluri de inchidere, care functioneaza cu ulei termostabil

Amortizorul TS 68 este proiectat conform ANSI A156.4 Grade 3.

INSTRUCTIUNI DE MONTARE SI FOLOSIRE PENTRU AMORTIZORUL multiforta Dorma TS 68-72-83 bc, YALE 10710 / 11710, CISA 70410 / 71410

Cititi cu atentie aceste instructiuni inainte de a incepe asamblarea amortizorului. Numai daca este corect montat si reglat va functiona perfect.
Pentru a asambla si monta acest amortizor pe usa sunt necesare anumite cunostinte tehnice si indemanare profesionala. Montajul incorect poate cauza functionarea improprie a amortizorului.

""

LEGENDA:

1.CORPUL AMORTIZORULUI
2.PINION
3.BRATUL PRINCIPAL AL AMORTIZORULUI
4.BRAT SECUNDAR
5.SUPORT PTR. BRATUL AMORTIZORULUI
6.SURUBURI DE AJUSTARE A VITEZEI
7.BALAMA USA

Pentru executarea gaurilor de prindere a amortizorului trebuie utilizat sablonul care se livreaza in cutie cu amortizorul. Sablonul se fixeaza pe usa cu ajutorul unei benzi adezive dupa care se trece la marcarea gaurilor de prindere cu un cherner.
Pentru o mai buna intelegere va recomandam sa cititi instructiunile de la pag.2
Amortizorul poate fi prevazut cu stoper pe brat caz in care reglajul stoperului se face conf. instructiunilor cuprinse in pag.4

B. ALEGEREA AMORTIZORULUI SE FACE IN FUNCTIE DE GREUTATEA USII, CONFORM TABELELOR DE MAI JOS:

""""

C. FORTE VARIABILE DE INCHIDERE

""

In functie de greutatea si latimea usii, se stabileste forta de inchidere, precum si pozitia de montaj, conform schitei alaturate

""

D. AJUSTAREA FORTEI DE INCHIDERE

Amortizorul inchide usa cu 2 viteze diferite. Viteza in prima sectiune poate fi controlata din surubul (1) de ajustare a vitezei iar viteza din a doua sectiune, din surubul (2) ( strangere ) de ajustare. Reducerea vitezei se obtine prin strangerea suruburilor iar marirea vitezei se face prin desfacerea suruburilor.

Atentie! Bratul secundar care este prins de tocul usii, are lungimea reglabila. Prin desurubare articulatia se lungeste, provocand o marire a arcului de cerc corespunzatoare vitezei 1 putand chiar anula sectorul corespunzator vitezei 2 trantind usa. Un reglaj corect este acela prin care usa este franata la capatul sectorului 1 urmand ca in sectorul 2 (cu o cursa 6-10 cm) usa sa fie inchisa ferm.

Atentie! desfacerea suruburilor de reglaj mai mult decat este necesar, poate duce la pierderea uleiului hidraulic din interior.

ATENTIE ! MONTAJUL AMORTIZORULUI SE VA FACE IN INTERIORUL CLADIRI CAT MAI FERIT DE INTEMPERII

1. Fixati corpul amortizorului pe usa, pozitinarea lui fãcãdu-se conform sablonului A, forta dorita corelata cu greutatea usii. Strangeti cu cele 4 suruburi. Ptr. usi de lemn se folosesc holsuruburi cap cruce cu 6 X 30. Ptr. usi de metal se folosesc suruburi M 6.

2. Fixati talpa bratului secundar al amortizorului pe tocul usii astfel incat gaurile sa se potriveasca cu cele de pe toc si strangeti cu 2 suruburi. Ptr. usi de lemn se folosesc holsuruburi cap cruce cu 6 X 30. Pentru usi de metal se folosesc suruburi autofiletante cap cruce M 6 X 1,0 X 12.

3. Prindeti bratul principal de corpul amortizorului. Potriviti orificiul patrat de la capatul bratului pe axul patrat al, amortizorului, si fixati-l prin strangerea surubului in ax.

4. Prindeti intre ele bratele amortizorului. Potriviti bratul secundar astfel incat sa fie vertical pe tocul usii apoi prindeti-l de bratul principal cu surubul in articulatie.

5. Ptr. estetica amortizorul are un capac de plastic care mascheaza axul de pe partea opusa bratului.


Disponibilitate:
3-5 zile

No reviews found

Cele mai noi

COD: SA-5044AW-bn
158 Lei
Discount 10%
Discount 10%
COD: 30-0300-0001-00-6001
189 Lei 170 Lei
COD: SA-5044AW-sv
170 Lei