Tastatura wireless cu cititor carduri Ajax Keypad Plus

Ajax, Tastaturi
Scrie o recenzie
Keypad Plus

Tastatura wireless cu cititor carduri Ajax Keypad Plus 

Tastatura Ajax Keypad Plus dispune de o tehnologie de criptare si experienta de utilizator elaborata pentru gentionarea multipla a sistemului de securitate Ajax. Tastatura poate fi operate prin coduri personale pentru a sti cine si cand a dezarmat sau armat si totodata cartele de proximitate pot fi atribuite pentru utilizatori cu permisiuni define pentru a controla sistemul de securitate.

DESFire reprezinta cea mai buna solutie contactless pentru identificarea rapida si securizata a unui utilizator prin card sau tag, fiind bazata pe standardul international ISO 14443 (13.56 MHz) si combina criptarea completa 128-bit cu protectia la copiere. Aceasta tehnologie este folosita si in sistemele de transport ale capitalelor europene si sistemele de acces la NASA. Protocolul de comunicare Jeweller transpune securitatea, stabilitatea si performantele unei conexiuni pe cablu intr-un format wireless. Acesta ofera comunicare bidirectionala criptata pe distante extinse de pana la 1700 m in spatiu deschis, utilizand frecventa 868 MHz, si permite salturi de frecventa, detectia blocajelor de transmisie si previne incercarile de falsificare.

Carcasa rezistenta, fabricata cu design modern si din materiale de inalta calitate, permite functionarea la temperaturi cuprinse intre -10°C si +40°C, fiind potrivita pentru aplicatii de interior, iar firmware-ul complet nou profita la maximum de bateriile preinstalate. Chiar si cu utilizarea zilnica a functiei de identificare contactless, tastatura va functiona timp de 3.5 ani fara a inlocui bateriile, iar cu cititorul dezactivat, durata de viata a bateriei ajunge pana la 4.5 ani. Tastatura va trimite avertizari in avans la o statie de monitorizare si la utilizatori despre necesitatea inlocuirii bateriilor.

Caracteristici
Tehnologie butoane touch capacitiv
Număr butoane 15
Cod Duress Da
Protecție la încercări repetate Da
Inidicator armat/dezarmat Da
Cititor carduri Incorporat, DESFire EV1, EV2; ISO14443-А (13,56MHz)
Performanțe radio
Tehnologie Proprietară, Jeweller
Distanță Max. 1700m
Tip comunicare Bidirecțională
Frecvențe 868.0-868.6 Mhz
Putere radio 20 mW
Standard criptare transmisie AES
Compatibilitate Hub Plus, Hub2, Hub2 Plus, ReX
Alimentare
Baterie 4 x AA Litiu
Standby Până la 4.5 ani
Standby Până la 4.5 ani
General
Temperatură de funcționare -10°C - 40°C
Umiditate relativă Max. 75%
Dimensiune 165 × 113 × 20mm
Greutate 267g
Certificare EN50131
Disponibilitate:
3-5 zile

Sistem alarma

Tip alarma:
  • Wireless
Periferice:
  • Tastaturi

No reviews found