Modul Gate control Wi-Fi, Securecom Door Master 3

Scrie o recenzie
Door Master 3

Modul Gate control Wi-Fi, Securecom Door Master 3

DOOR MASTER 3 este un dispozitiv inovator, conceput pentru a îndeplini cerințele moderne pentru un mediu confortabil. Folosind o rețea locală Wi-Fi, acesta oferă funcții de control al porții pe platforma Smartphone prin conexiune la Internet. Avantajele majore ale acestei soluții sunt:

  • Controlul unității de comandă a porții de la distanță nelimitată, utilizând aplicația Smartphone, pornind sau oprind deschiderea sau închiderea porții;

  • Trimiterea imediată a informațiilor despre schimbarea statusului; orice se întâmplă mesajele de tipul "notificare push" sunt trimise la modificarea stării (ÎNCHIS, DESCHIS, EROARE, ...)

  • Afișează deschiderea sau închiderea porții în aplicație. . Dispozitivul monitorizează puterea motorului, sincronizând astfel aplicația cu poarta în mișcare.

Comunicarea dispozitivului DOOR MASTER 3 cu aplicațiile se face prin conexiune la internet, prin urmare este necesar să fie activată conexiunea la Internet pe dispozitiv, precum și telefonul smartphone care rulează aplicația. Comunicarea este criptată cu codificarea AES-128.

Facilitati Modul Gate control Wi-Fi, Securecom Door Master 3 : 

  1. Nici o cartelă SIM și nici o taxă lunară suplimentară pentru utilizarea rețelei;

  2. Numar nelimitat de utilizatori, destinatari de semnal si distanta;

  3. Instalare simplă (nu este nevoie de setarea routerului);

  4. Controlați și monitorizați poarta de pe o singură platformă.

Manual Securecom Door Master 3 (DOOR-MASTER-3.pdf, 1,167 Kb) [Download]

No reviews found