Kit automatizare porti culisante max.1000Kg. Ares VELOCE SMART BT KIT A1000 +4 cremaliere

Scrie o recenzie
Ares VELOCE SMART BT KIT A1000 + 4CVZ

Kit automatizare porti culisante max.1000Kg. Ares VELOCE SMART BT KIT A1000 +4 cremaliere

Kit-ul pentru automatizari porti glisante Ares 1000 Veloce de la BFT suporta o greutate de pana la maxim 1000kg, fiind special conceput pentru utilizarea in domeniul industrial.

Functioneaza optim la temperaturi cuprinse intre -20°C si 55°C. Timpul de deschidere este de 18m/min, fiind mult mai rapid comparativ cu modelul anterior Bft Ares BT A1000(viteza de 9m/min).

Motor prevazut cu functia de detectare a obstacolelor, va inversa cursa pentru a preveni eventualele incidente. Sistemul de automatizare are incorporata o unitate de control care este pozitionata frontal, cu afisaj LCD.

Centrala de comanda MERAK : Porti culisante

O astfel de centrala de comanda se alimenteaza la o tensiune de 230Vca si functioneaza la 24Vcc. Pe langa siguranta oferita, va avea functii multiple disponibile: deschidere totala sau partiala a portii pentru acces pietonal, reglarea fortei si vitezei, inchidere rapida, etc.

In situatia in care un kit de automatizare BFT Ares 1000 Veloce nu mai este alimentat la curent, se poate face o actionare manuala, fara sa fie afectat traficul.

Telecomenzi BFT Mitto 2 cu 2 canale

Aceasta telecomanda permite actionarea unui kit de automatizare cu o simpla apasare de buton, fiind compatibila cu orice sistem BFT.

Algoritmul rolling code garanteaza faptul ca exista mai multa siguranta, fiind recunoscuta de receptor si aprobata o singura data. Datorita dimensiunilor reduse, este usor de transportat.

Tip de programare: se inroleaza direct sau prin clonare pe receptoare BFT. Comanda se poate face de pe orice dispozitiv compatibil cu automatizarile de la acelasi brand

Lampa girofar LED:Supraveghere permanenta

Radius este o lampa de semnalizare tip girofar pentru automatizari de porti si bariere auto stradale BFT.

Odata ce sistemul este pus in miscare, aceasta te avertizeaza despre inceperea procesului prin lumini intermitente. Vizibilitate in conditii critice si de la distanta, care garanteaza parametri optimi de functionare.

Lampa optica BFT rezista impotriva acumularilor de praf sau de umiditate, oferind o supraveghere permanenta si sigura pe o perioada indelungata de timp.


Kitul Ares 1000 VELOCE contine:

  • x1 Motor Ares 1000 Veloce;
  • x2 Telecomenzi Mitto cu 2 canale;
  • x1 Lampa de semnalizare optica;
  • 4m Cremaliera.

Specificatii tehnice ARES 1000:

Greutate poarta

1000 Kg

Alimentare

230V

Alimentare motor

24V

Viteza deschidere

18m/ min

Temperatura de functionare

-20°C - +55°C

Eliberare

Maneta cu cheie personalizata

Ciclu de utilizare

Intensiv

Reactie impact

D-Track

U-Link

DA

Blocare

Mecanica

Disponibilitate:
In stoc

Automatizari

Alimentare Motor:
  • 24V

BFT ARES VELOCE 1000 Manual (Manual_ares_veloce_smart_bt_a_1000.pdf, 7,683 Kb) [Download]

No reviews found