Kit automatizare porti culisante max.1000Kg. Ares VELOCE SMART BT KIT A1000 +4 cremaliere

Scrie o recenzie
2,848 Lei
Ares VELOCE SMART BT KIT A1000 + 4CVZ
+

Kit automatizare porti culisante max.1000Kg. Ares VELOCE SMART BT KIT A1000 +4 cremaliere

PRODUS NOU CU VITEZA MARE!!!

Kit-ul pentru automatizari porti glisante Ares 1000 Veloce de la BFT suporta o greutate de pana la maxim 1000 kg, fiind special conceput pentru utilizarea in domeniul industrial, comercial sau residential si functioneaza optim la temperaturi cuprinse intre -20°C si 55°C. Timpul de deschidere este de 18m/ min, fiind mult mai rapid comparativ cu modelul anterior Bft Ares BT A1000, acesta avand viteza de 9m/min.

Fiind prevazut cu functia de detectie a obstacolelor, motorul va inversa cursa pentru a preveni eventualele incidente. Sistemul de automatizare are incorporat o unitate de control care este pozitionata frontal, cu afisaj LCD, cu functie de autoinvatare si autodiagnosticare fiind coordonat de sistemul D-Track.

Centrala de comanda incorporata HAMAL: Porti culisante

Centrala de comanda are functii de deschidere totala sau partiala a portii, reglarea fortei si vitezei de actionare, inchidere manuala si automata dupa un timp reglabil sau rapida dupa iesirea din fotocelule, etc. Un alt aspect cheie este siguranta, astfel se opreste imediat si inverseaza miscarea in cazul detectarii unui obstacol.Sistemul se alimenteaza la 230Vca si functioneaza la o tensiune de 24Vcc. In cazul in care kit-ul de automatizare nu mai este alimentat cu tensiune electrica, portile pot fi actionate manual, fara sa fie afectat traficul.

Telecomenzi BFT Mitto 2 cu 2 canale

Portile culisante se deschid  doar cu o apasare de buton pe telecomanda radio BFT Mitto 2, care functioneaza pe frecventa de 433 Mhz de la o distanta maxima de 50m.Distanta insemnand distanta masurata in camp deschis.

Comunicarea intre telecomanda si receptorul radio se face prin procedura propietara BFT cu codificare de tip Rolling code. Alimentarea telecomenzii este asigurata de o baterie tip 23A de 12V.Telecomanda transmite catre centrala de comanda un cod diferit de fiecare data, care este recunoscut doar de receptor si acceptat o singura data.

Lampa girofar LED:Supraveghere permanenta

Lampa optica te avertizeaza prin lumini intermitente cand poarta se afla in miscare, astfel supravegherea asupra automatizarii este mult mai usoara.

Lampa semnalizare este prevazuta cu LED de tip girofar, foarte puternica si vizibila de la distanta, chiar si in conditii critice 

Are un grad ridicat de protectie IP44 impotriva prafului si a umiditatii, cu o temperatura de functionare intre -20°C si 60°C.


1 x Motor cu unitate de comanda incorporataKitul Ares 1000 VELOCE contine:

2 x Telecomenzi Mitto cu 2 canale

1 x Lampa de semnalizare optica

4m Cremaliera

 

Specificatii tehnice ARES 1000:

 

Greutate poarta

1000 Kg

Alimentare

230V

Alimentare motor

24V

Viteza deschidere

18m/ min

Limitator de cursa

Magnetic

Temperatura de functionare

-20°C - +55°C

Eliberare

Maneta cu cheie personalizata

Ciclu de utilizare

Intensiv

Reactie impact

D-Track

U-Link

DA

Blocare

Mecanica

Automatizari

Alimentare Motor:
  • 24V

BFT ARES VELOCE 1000 Manual (Manual_ares_veloce_smart_bt_a_1000.pdf, 7,683 Kb) [Download]

No reviews found