Kit automatizare poarta culisanta max.600 Kg Deimos ULTRA BT KIT A600 + 4 cremaliere zincate

Scrie o recenzie
DEIMOS ULTRA BT KIT A600 + 4CVZ

Kit automatizare poarta culisanta max.600 Kg Deimos ULTRA BT KIT A600 + 4 cremaliere zincate

Solutia perfecta de automatizare pentru poarta ta

Kit-ul DEIMOS ULTRA BT A600 este solutia ideala pentru automatizarea unor porti culisante ce nu depasesc greutatea de 600kg. Se recomanda instalarea sa in zone circulate, la o frecventa de utilizare intensiva.

DEIMOS ULTRA BT A600 deschide poarta culisanta la o viteza de doar 12m/min. Daca din anumite motive nu mai exista alimentare la energie electrica, se poate efectua o actionare manuala. Procesul este posibil prin intermediul unei chei personalizate. Carcasa externa cu grad de protectie IP44 garanteaza o rezistenta puternica la intemperii.

Cum functioneaza?

Un motor DEIMOS ULTRA BT A600 actioneaza la tensiunea de 24V, avand o tehnologie care asigura performante optime cu o ajustare precisa a incetinirii la fiecare final de cursa. Unitatea de comanda incorporata MERAK controleaza inteligent forta si inverseaza sensul de miscare al portilor culisante in prezenta unui obstacol detectat in raza de actiune.

Aceeasi centrala dispune de functii diverse: deschidere partiala pentru accesul pietonilor, invatare automata a curselor, inchidere rapida, inchidere dupa un timp reglabil, etc. Programarea si instalarea sunt foarte simple, datorita blocurilor terminale detasabile si a afisajului electronic incorporat.

Siguranta automatizarii tale

Setul de fotocelule inclus in pachet iti garanteaza siguranta in automatizarea portilor culisante, datorita capacitatii de detectare a obstacolelor.

Acestea vor observa prezente pietonilor, precum si al animalelor, masinilor sau obiectelor din calea canatului. Se monteaza pe extremitati pentru o buna supraveghere. Functioneaza inclusiv in conditii critice.

Doar cu o apasare de buton

Portile culisante se deschid doar cu o apasare de buton pe telecomanda Mitto 4, care functioneaza la o frecventa de 433Mhz. Raza de actiune de maxim 50m (in camp deschis). Comunicare radio cu unitatea de comanda.

Telecomanda este mica si compacta, avand dimensiuni reduse. Aspectul acesteia ii permite sa fie usor transportata in buzunar, geanta, autoturism, etc. Constructie robusta din plastic ABS. Disponibila pe culoarea negru.

Supraveghere permanenta

Orice miscare a portilor culisante este semnalizata de aceasta lampa prin lumini intermitente, puternice si vizibile in orice conditii.

Functionare cu LED, mult mai eficienta fata de un girofar clasic. Accesoriul se poate monta pe un stalp sau perete, iar carcasa acestuia este rezistenta la socuri.

Kit-ul de automatizare a portilor culisante DEIMOS ULTRA BT KIT A600 contine:

  • x1 motoreductor cu unitatea de comanda MERAK incorporata;
  • x1 set cu doua fotocelule;
  • x1 lampa optica de semnalizare;
  • x2 telecomenzi MITTO 4;
  • x1 manual de instalare si programare;
  • 4m cremaliera zincata;
  • Accesorii pentru montaj.

Specificatii tehnice DEIMOS ULTRA BT KIT A600:

Unitate de comanda Merak incorporata
Tensiune de alimentare  230V
Tensiune de alimentare motor 24V
Putere 70W
Viteza de deschidere/inchidere 12m/min
Reactie la impact  Limitator electronic
Frecventa de utilizare Intensiva
Grad de protectie  IP44
Blocare Mecanica
Eliberare Cheie personalizata
Forta de trctiune maxima 30Nm
Greutate maxima poarta 600Kg
Temperaturi de functionare -20°C ~ +55°C 
Greutata motoreductor 7Kg

*  Producator: BFT Italia

Automatizari

Alimentare Motor:
  • 24V
Greutate maxima poarta:
  • 600 Kg

BFT DEIMOS A600 ULTRA BT (Deimos_Ultra_BT_A_-_Instruction_manual.pdf, 4,345 Kb) [Download]

No reviews found