Kit automatizare poarta culisanta max.600 Kg Deimos ULTRA BT KIT A600 + 4 cremaliere zincate

Scrie o recenzie
2,265 Lei
DEIMOS ULTRA BT KIT A600 + 4CVZ
+

Kit automatizare poarta culisanta max.600 Kg Deimos ULTRA BT KIT A600 + 4 cremaliere zincate

Solutia perfecta de automatizare pentru poarta ta

Kitul DEIMOS ULTRA BT A600, solutia ideala pentru automatizarea unor porti culisante ce nu depasesc greutatea de 600kg, perfect pentru instalarea in zone circulate, datorita frecventei de utilizare intensiva.

DEIMOS ULTRA BT A600 iti deschide poarta culisanta in doar 12m/min, iar daca din anumite motive kit-ul de automatizare nu mai este alimentat la energie electrica, poti actiona poarta culisanta manual, cu ajutorul unei chei personalizate, astfel traficul nu va fi afectat.

Kit-ul DEIMOS ULTRA BT A600 are o rezistenta ridicata la intemperii. Cu un gradul ridicat de protectie IP44 functioneaza perfect la temperaturi cuprinse intre -20°C si +55°C.

Cum functioneaza?

DEIMOS ULTRA BT A600 functioneaza la tensiunea de 24V, o tehnologie folosita de producatorul BFT care asigura performante optime cu o ajustare precisa a incetinirii la fiecare final de cursa.

Siguranta este un aspect cheie, astfel datorita sistemului avansat anti-strivire, bazat pe tehnologia d-track, unitatea de comanda incorporata MERAK controleaza inteligent forta de actiune a motorului, dar si inverseaza sensul de miscare al portilor culisante in prezenta unui obstacol detectat in raza de actiune.

Unitatea de comanda MERAK dispune de functii benefice automatizarii, precum deschiderea partiala pentru accesul pietonilor, invatarea automata a curselor, inchiderea rapida si mai ales, inchiderea automata dupa un timp reglabil.

Programarea si instalarea sunt foarte simple datorita blocurilor terminale detasabile si a afisajului electronic incorporat, iar datorita receptorului radio cu doua canale, poti comunica mult mai rapid cu unitatea de comanda.

Siguranta automatizarii tale

Setul de fotocelule iti garanteaza siguranta in automatizarea portilor culisante datorita capacitatii de a detecta orice obstacol se afla in raza de actiune a acestuia.

Fotocelulele detecteaza pietonii, autovehiculele, sau orice se afla in raza de actiune si transmit catre unitatea de comanda daca deschiderea sau inchiderea portilor culisante se poate desfasura in siguranta.

Fotocelulele se monteaza la capetele extreme ale portilor culisante pentru a avea o buna supraveghere asupra actiunii, sunt rezistente la conditiile critice, cu un grad ridicat de protectie impotriva intemperiilor IP55 si functioneaza perfect la temperaturi cuprinse intre -20°C si +60°C.

Doar cu o apasare de buton

Portile culisante se deschid simplu, doar cu o apasare de buton pe telecomanda Mitto 4, care functioneaza pe o frecventa de 433 Mhz, la o distanta de maxim 50m (in camp deschis), transmite comanda catre centrala prin comunicare radio.

Telecomanda este mica si compacta cu dimensiuni de 62x37x14mm, dispune de 4 taste.

Peoducatorul BFT a introdus sistemul Rolling Code, datorita caruia telecomanda nu poate fi clonata, fiind transmis catre unitatea de comanda un cod diferit de fiecare data, recunoscut doar de catre receptor si acceptat o singura data.

Telecomanda Mitto 4 are un design elegant si compact, cu un grad mare de protectie datorita constructiei robuste din plastic ABS, avand o raza de actiune foarte larga de 50m, asadar puteti controla automatizarea de la o distanta mai mare.

Supraveghere permanenta

Orice miscare a portilor culisante este semnalizata prin lumini intermitente, puternice si vizibile inclusiv in conditii critice, datorita LED-ului, care este mult mai rezistent decat girofarul pe baza de bec. 

Cand actionezi telecomada, lampa de semnalizare te anunta ca a primit cu succes comanda, astfel supravegherea este permanenta.

Lampa optica are o mare rezistenta la praf si umiditate garantat de standardul de protectie IP44, cu o functionare perfecta la temperaturi cuprinse intre -20°C si 60°C. 

Ofera supraveghere permanenta si sigura asupra automatizarii, este compacta cu dimensiuni de 123x65x156 mm.

Kit-ul de automatizare a portilor culisante DEIMOS ULTRA BT KIT A600 contine:

  • 1 x motoreductor cu unitatea de comanda MERAK incorporata;
  • 1 x set cu doua fotocelule;
  • 1 x lampa optica de semnalizare;
  • 2 x telecomanda MITTO 4;
  • 1 x manual de instalare si programare;
  • 4m cremaliera zincata;
  • Accesorii pentru montaj.

Specificatii tehnice DEIMOS ULTRA BT KIT A600:

Unitate de comanda Merak incorporata
Tensiune de alimentare  230V
Tensiune de alimentare motor 24V
Putere 70W
Viteza de deschidere/inchidere 12m/min
Reactie la impact  Limitator electronic
Frecventa de utilizare Intensiva
Grad de protectie  IP44
Blocare Mecanica
Eliberare Cheie personalizata
Forta de trctiune maxima 30Nm
Greutate maxima poarta 600Kg
Temperaturi de functionare -20°C ~ +55°C 
Greutata motoreductor 7Kg

*  Producator: BFT Italia

Automatizari

Alimentare Motor:
  • 24V
Greutate maxima poarta:
  • 600 Kg

BFT DEIMOS A600 ULTRA BT (Deimos_Ultra_BT_A_-_Instruction_manual.pdf, 4,345 Kb) [Download]

No reviews found