Interfata multifunctionala de programare, Nice PROVIEW

Scrie o recenzie
N-Proview

Interfata Nice Pro-View

Pro-View este noua interfata multifunctionala care simplifica munca instalatorilor, deoarece permite integrarea cu aplicatia mobila MyNice Pro. Programarea, controlul si intretinerea sistemelor de automatizare este astfel posibila de la distanta. 

Operatiunile se vor efectua de pe telefonul mobil, laptop, tableta sau calculator. Produs compatibil cu toate gamele de porti, bariere auto stradale si usi de garaj marca Nice.

Acest produs se utilizeaza impreuna cu interfata IBT4N (nu este inclusa)!

Tehnologie de ultima generatie

Instalarea este acum mai simpla si confortabila: cu Pro-View si aplicatia MyNice Pro. Odata ce ai aceasta interfata la indemana, nu mai sunt necesare cunostinte tehncie. Administrare in timp real, cu instructiuni pentru fiecare actiune. Functie de cautare parametrii inclusa.

Interventii de intretinere de la distanta

Nu e nevoie sa mai ajungi mereu la client. In cazul in care acesta te suna pentru o operatiune simpla, cum ar fi inlocuirea unei telecomenzi, poti accesa baza de date cu instalarea efectuata. Ulterior, o sa elimini accesoriul anterior si o sa adaugi altul printr-o simpla apasare de buton.

De asemenea, intreaga firma poate fi gestionata si monitorizata cu acelasi tablou de bord. Lista instalatori, geolocalizare clienti, prezentare interventie si statistici. Timp de raspuns rapid si eficienta imbunatatita

Disponibilitate:
In stoc

Manual Nice PROVIEW (IS0562A00MM.pdf, 1,301 Kb) [Download]

No reviews found