FAAC

FAAC este mai mult decât Made in Italy. FAAC este nelimitat. Ideea, care a avut ca rezultat, pentru prima dată, ca porţile să se deschidă automat, a fost creată în aceeași țară în care multe soluții tehnologice strălucitoare au fost descoperite. Noi credem că aceasta nu este o coincidenţă. Determinarea unor vizionari a condus adesea în Italia, la un mare succes. Tehnologia realizată în Italia include cercetarea, calitatea și inovația, dar mai presus de toate, ideile și viziunile oamenilor înțelepți.

Înfiinţată în anul 1965, FAAC are o experiență de peste 50 de ani și are milioane de sisteme instalate în toată lumea, pentru porți de acces, uşi automate, bariere auto, pentru locaţii comerciale și rezidențiale.

Între 1990 și 2007, caracterul inovator al FAAC a dus la depunerea a 42 de brevete internaționale pentru propriile soluții de proiectare. Pe parcursul ultimilor 10 ani, FAAC a beneficiat de cunoștințele dezvoltate intern, în scopul de a se dezvolta, devenind mult mai căutat după marcă și devenind lider de piaţă cu o gamă foarte extinsă de produse.

Faac este cel mai mare furnizor de soluţii de automatizări pentru porți automate, culisante și batante, uşi automate, bariere automate, automatizări pentru uşi industriale, pentru uşi de garaj, bariere de trafic intens și coloane retractabile.

Cu o prezență în peste 100 de țări din întreaga lume, FAAC, doreşte să  inoveze și să ofere cele mai sigure şi mai fiabile soluții pentru automatizarea și controlul accesului vehiculelor şi  pietonilor, ceea ce îl face lider de piață la nivel mondial atât pe piețele rezidențiale cât și comerciale.

Prin dezvoltarea continuă realizată pe parcursul a aproape 50 de ani de istorie și prin numeroasele sale achizitii, Grupul FAAC este o prezență globală, capabilă de a servi orice design, comercial sau industrial, oferind suport pentru orice cerinţă de  instalare și vânzare, sau chiar post-vânzare.

Împărţită în trei mari divizii, dedicate domeniilor de afaceri specifice pentru fiecare dintre ele, astăzi, Grupul FAAC poate conta pe filialele locale, cu afacerile care sunt bine puse la punct în concordanţă cu nevoile țării respective, fiind  în acelaşi timp în conformitate cu viziunile Grupului, comerciale și industriale de coeziune.