Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri pe acest site. OK

Filtru Filtru

Modul extensie wireless bi-directional 868MHz, INIM Air2-BS200/30 Discount 7%
Air2-BS200/30
350 Lei 325 Lei
Suna-ma!
Interfata TCP/IP pentru centralele INIM SmartLiving SmartLAN/S Discount 6%
SmartLAN/SI
415 Lei 389 Lei
Suna-ma!
Discount 20%
NEXUS
790 Lei 630 Lei
Suna-ma!
Interfata TCP/IP pentru centralele INIM SmartLiving SmartLAN/G Discount 7%
SmartLAN/G
1,060 Lei 985 Lei
Suna-ma!

Comunicatoare GSM pentru sisteme de alarma oferite de Ultramaster

Sistemele de alarma pot fi completate cu comunicatoare GSM pentru trimiterea de SMS-uri nominale cu zonele in care sa declansat evenimentul de alarma sau apel telefonic catre numerele definite in sistemul de alarma. Comunicatorul GSM pentru siteme de alarma difera de la producator la producator cand este vorba de un comunicator GSM nativ.

Comunicatoarele GSM native pentru sistemele de alarma beneficeaza de functii speciale ce le diferentieaza de comunicatoarele GSM universale ce pot fi conectate pe sisteme de alarma si fac doar apelare utilizand cartela GSM pe numerele de telefon defintie in sistemul de alarma, un comunicator GSM nativ poate trimite SMS-uri nominale la unul sau mai multi utilizatori cu zonele in care sa declansat evenimentul de alarma sau trimite doar catre un numar de telefon momentul in care sistemul de alarma detecteaza o lipsa a tensiuni de alimentare, posibilitatea de armare si dezarmare prin SMS precum si comandarea de iesiri programate cum ar fi deschiderea de automatizari, pornirea de centrala sau aprinderea unor becuri.