Centrala de comanda pentru automatizarile Nice Moonclever MC824L

Scrie o recenzie
MC824L

Centrala de comanda pentru automatizarile Nice Moonclever MC824L

Unitate de comandă pentru motoare pentru porţi batante de 24 Vcc, cu encoder magnetic. Prevăzută cu tehnologie Nice BlueBUS compatibilă cu sistemul de alimentare solară  Solemyo și cu sistemul Opera pentru gestionarea, programarea și diagnosticarea automatizărilor chiar și de la distanţă. Compatibilă cu sistemul Opera care, datorită ecranului multifuncţional O-View (ce poate fi introdus în cutie), permite personalizarea instalaţiei prin modificarea poziţiilor de deschidere şi închidere, prin defazarea canaturilor şi încetinire, variind pentru fiecare motor parametri precum forţa, viteza, sensibilitatea la obstacole. 

Unitate de comandă cu microprocesor:  alături de funcţiile avansate ale sistemelor Nice (pornire treptată şi încetinire, memorizare automată a ambelor poziţii de capăt de cursă şi funcţia pentru poarta pietonală), Moonclever mai adaugă avantajele sistemului Opera. 

Sigur și fiabilă: datorită detectării cu tehnologie dublă a obstacolelor de pe traseul întregii curse şi echipării pentru conectarea de borduri sensibile rezistive de ultimă generaţie.

Inteligentă: la aprindere, semnalizează alimentarea corectă și starea de bună funcţionare a unităţii; diagnosticare automată a anomaliilor și semnalizare prin led intermitent și led de confirmare.

 Economie de energie, respect faţă de mediu, autonomie: conectată la bateria-tampon sau la kitul Solemyo, consumul în mod standby se reduce la doar 0,1 W. 

Extrem de simplu de instalat: datorită sistemului BlueBUS, care permite conectarea unităţii la motoare și accesorii cu doar două fire. 

Fără pană de curent: în caz de întrerupere a alimentării cu curent electric, funcţionare cu baterii opţionale (PS324) care se introduc în unitate. 

Receptor radio: echipată pentru introducerea receptoarelor cu cuplare SM.

Alimentare 230 ± 10%(Vac 50/60 Hz)
Putere baterie 21 ÷ 28(Vdc)
Puterea maximă a motorului( 360 (W); 15(VA; A)
Alimentare maxima accesoriu 0,2  4 V (A)
Puterea maximă a luminii intermitente 12; 21 (V; W)
Valoarea maximă a indicatorului de deschidere a porții CA 12; 2(V; W)
Puterea maximă de blocare electrică 12; 15(Vac; VA)
Timp de pauză "TP" (s) 1 ÷ 250 s
Timp de lucru "TL"  
Întârzierea primului motor în deschiderea TRA Programabil (s)
Întârzierea motorului 2 în timpul închiderii TRC Programabil (s)
Timp de pre-intermitență TPRE 0: 10(s)
Dispozitiv anti-spargere (sensibilitate) min ÷ max

 

No reviews found