Centrala de comanda ALENA SW2 pentru automatizari BFT

Scrie o recenzie
  • Automatizari porti batante, culisante, garaj si bariere auto la cel mai mic pret.
     
  • Suport tehnic gratuit
     
  • Livrare rapida
     
  • Tel. 0348 88 00 21
ALENA SW2

Centrala de comanda ALENA  SW2 pentru automatizari BFT

Automatizarea ideala

Alena SW2 este un manager ideal pentru motoarele de automatizare a portilor batante sau pliante industriale si functioneaza la tensiunea de 230V monofazat, cu puterea de 400W.

Unitatea de comanda Alena SW2 poate controla unul sau doua motoare monofazate de acelasi tip, cuplul poate fi reglat electonic si are integrat receptor radio cu cod de rulare

Alena SW2 are intrari separate pentru dispozitivele de siguranta, iar datorta blocurilor terminale detasabile instalarea este foarte usoara.

Multiple beneficii

Unitatea de comanda Alena SW2 functioneaza perfect la temperaturi cuprinse intre -20°C si +55°C si este rezistenta la umezeala si praf datorita carcasei din plastic.

Siguranta este un aspect cheie cand vine vorba de automatizare, astfel unitatea de comanda verifica informatile primite de a fotocelule inainte de a deschide sau inchide poarta si inverseaza sensul miscarii in cazul detectarii unui obstacol.

Alena SW2 dispune de mutiple functii precum deschiderea partiala pentru accesul pietonilor, diagnosticarea automata, inchiderea rapida, dar si automata, astfel comanda nu mai este necesara.

*  Producator: BFT Italia

Disponibilitate:
La comanda

Manual Alena SW2 (D814078_0AR00_04.pdf, 2,278 Kb) [Download]

Manual Alena SW2 Romana (Manual_Alena_SW2_Romana.pdf, 1,589 Kb) [Download]

No reviews found