Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri pe acest site. OK

Cautare Blog Cautare Blog

Newsletter Newsletter

 05 Jun 2015    Videointerfoane

Pentru cei interesati va prezentam videointerfonul digital pe 2 fire fara polaritate 2Easy care poate fi configurat cu modul de apelare GSM, astfel orinde sunteti veti putea vorbi cu cei care va cauta acasa prin intermediul apelari GSM si chiar sa le permiteti intrarea acestora inauntru trimitand comanda de deschidere de yala chiar de pe telefonul mobil. Pentru cei interesati exista si comunicator de linie terestra ( linie fixa) care functioneaza in acelasi mod ca si modulul GSM 2Easy.

Configurare si programare videointerfon digital pe 2 fire fara polaritate cu apelare GSM pe telefonul mobil este foarte usor de realizat cu echipamentele corespunzatoare si dureaza aproximativ 10 minute. Comanda de yala pentru deschidere din GSM ( schimbare culoare in verde la primirea comezi de deschidere de yala) se poate face prin introducere pe telefonul mobil a comenzi 1#, sau 2# pentru deschiderea de yala 2. Pentru inchiderea apelului complet se foloseste comanda 9# ( lucru recomandat in cazul comunicatorului de linie terestra ca elibere linia terestra care mai ramane deschisa aproximativ 1 min).

Echipamente utilizate in prezentare sunt urmatoarele :

Post Exterior cu proximitate

Monitor de interior 7 inchi (sau orice alt monitor de interior ce are nemiu de TCP ( monitor de 3,9", 4" sau chiar si 7" cu SD-card)

Sursa de alimentare

Modul GSM

Comment-uri

Nici o postare găsită

Posteaza recenzie