Cautare Blog Cautare Blog

Newsletter Newsletter

 22 Apr 2015    Supraveghere video

In urma cu aproximativ un an de zile Dahua Technology a lanasat tehnologia HDCVI revolutionand supraveghere HD cu echipamente noi la preturi foarte bune comparativ cu alte tehnologii de supraveghere video HD. Calitatea video si rezolutia de inregistrare pe HD-CVI ne-a impresionat atat de mult incat am creat si un video demonstrativ care sa arate diferenta vizibila a celor doua sisteme de supraveghere video.

 Dupa cum se poate vedea din demoul demonstrativ publicat pe youtube-ul Ultra Master Pro  camera de supraveghere Dahua HDW2100S HD CVI ofera o calitate suprerioara comparativ cu o camera de supraveghere SD ( standard definition ), in cazul in care exista intrebari cu privire la cablul si echipamentele folosite pentru captura de imagini live, testele au fost facute pe echipamente de inregistrare Dahua ( DVR5104H respectiv HCVR5104H ), cablul folosit este acelasi cablu coaxial + alimentare pe o distanta de 100 de metri. 

Tribrid DVR HD CVI Dahua

Astazi Dahua Romania anunta aparitia noilor DVR-uri HD CVI generatia II, care spre satisfactia noastra functioneaza in mod TRIBRID ( analog, HD CVI si IP), plus de asta au o recunoastere automata a semnalului ce vine pe coaxial, va sti automat daca este 720p (HD CVI) sau 960H ( analog SD ). Odata cu aparitia acestor DVR-uri, upgradeul sistemului de supraveghere la HD se va putea realiza foarte usor incepand cu schimbarea DVR-ului si apoi rand pe rand schimbarea camerelor de supraveghere pastrand astfel infrastructura actuala a sistemului de supraveghere.  

Sistemele de supravegehre HDCVI sunt solutia optima ( raport calitate pret) pentru aplicatii de inalta definitie video (megapixel, rezolutii 1080p sau 720p) ce ofera transmisii pe distante lungi (aproximativ 500m coaxial sau UTP cu video-balun) si fara intarzieri la un cost acceptabil avand la baza o topologie stea, DVR-ul serverste ca nod pentru transmisii P2P ( punct-la-punct ) peste cablu coaxial si primeste atat semnal video, audio dar si comenzi PTZ pe acelasi cablu. 

HDCVI vs SDI

HDCVI vs SDI

HDCVI vs IP

HDCVI vs IP

Comment-uri

Nici o postare găsită

Parerea mea este ca...