Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri pe acest site. OK

Postari recente Postari recente

Cautare Blog Cautare Blog

Newsletter Newsletter

Alege camera de supraveghere video potritiva proiectelor tale utilizand graficele de identificare, recunoastere, observare si detectie.

  • Detectie – Supravegherea de detectie se utilizeaza in general atunci cand securizam perimetre. De la o camera primim informatii de genul (In perimetru exista miscare intr-o zona in care la momentul asta nu ar trebui sa fie nimeni). De cele mai multe ori putem face distinctia intre o masina si o persoana insa nu putem oferi mai multe informatii.
  • Recunoastere – Acest tip de supraveghere este cel mai des intalnit si se foloseste atat la interior cat si in zone exterioare. In supravegherea de recunoastere putem aduna informatii mult mai detaliate decat in supravegherea de detectie (sexul, imbracamintea unei persoane, marca unei masini, culoarea etc.), insa nu putem identifica cu certitudine subiectul.
  • Identificare – Ultimul tip de supraveghere ofera si cele mai multe si utile informatii cu privire la identificare.

Imagini reala furnizate de:

Camera supraveghere HDCVI Dahua HAC-HDW1200EM-A, microfon incorporat, 2MP Full HD, IR 50m